Tips voor een klein kerstpakket

Inspiratie opdoen voor een goedkoop, maar mooi kerstpakket
| 10 augustus 2015
Tips voor een klein kerstpakket
Tips voor een klein kerstpakket

Als bedrijf wilt u uw medewerkers en relaties graag laten weten dat u ze waardeert. Maar soms is het door omstandigheden lastig daarvoor budget vrij te maken. Toch is het geven van een kerstpakket, hoe klein ook, zeer belangrijk voor de motivatie binnen uw organisatie. Wij helpen u daarom graag aan een mooi kerstpakket voor een klein budget!

Met een klein en goedkoop kerstpakket kunt u immers net zo goed laten blijken dat u de inzet van uw medewerkers zeer op prijs stelt. Het gaat om het gebaar, u laat uw medewekers zien dat ze belangrijk voor u zijn en zij zijn op hun beurt bereid een stapje extra te zetten voor hun werk.

Bij Makro Kerstpakketten krijgt u altijd waar voor uw geld, ook voor een klein budget leveren wij de mooiste kerstpakketten.

Een voorbeeld van onze kleine kerstpakketten


                                                  Mini Tapas t.w.v. € 9,00                                                                           Say Cheese t.w.v. € 15,00

Wilt u een goedkoop kerstpakket dat tegelijkertijd mooi en luxe is? Dan zijn de kleine kerstpakketten Koperen Twinkeling of Sfeervol Borrelen ter waarde van € 15,00 misschien iets voor u.  Vindt u het belangrijk dat er veel zoete lekkernijen in het kerstpakket zitten, dan is het kerstpakket Kleine heerlijkheden ter waarde van € 9,95 een leuk en tegelijkertijd relatief goedkoop idee.
 
Er zijn op Makrokerstpakketten.nl in totaal 8 kleine kerstpakketten verkrijgbaar met een maximale prijs van € 19,00. Het goedkoopste kerstpakket uit ons assortiment is verkrijgbaar voor slechts € 9,00. In de categorie goedkope kerstpakketten bevinden zich ook enkele kleine kerstpakketten ter waarde van € 15,00.

0 reacties

Reageer op dit artikel