1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Tips en ideeën voor het samenstellen van uw kerstpakket

Tips en ideeën voor het samenstellen van uw kerstpakket

3 tips voor het zelf samenstellen
| 17 september 2015
Tips en ideeën voor het samenstellen van uw kerstpakket
Tips en ideeën voor het samenstellen van uw kerstpakket

Zoveel mensen, zoveel smaken en ideeën. Het is ieder jaar weer een uitdaging om een kerstpakket samen te stellen voor uw hele organisatie. Met de volgende tips en kerstpakket ideeën, helpen wij u graag een handje.

1. Kijk goed naar de doelgroep
Wie zijn de ontvangers van uw kerstpakketten en waar worden zij blij van? Wat leeft er in uw organisatie? Dat zijn belangrijke vragen om uzelf te stellen en de boodschap en inhoud van uw kerstpakket op af te stemmen.

2. Kies een mooi non food geschenk
Bij het zelf samenstellen van een kerstpakket is het een goed idee om een mooi non food geschenk te kiezen en daar uw kerstpakket “omheen te bouwen”.  Het geschenk dient dan als basis en inspiratie voor de rest van het kerstpakket. Kies bijvoorbeeld een mooie saladeschaal, reistas of een lekker warm plaid en kies daarna producten die een mooie aanvulling zijn op het geschenk.

Een leuk kerstpakket idee
Werken in uw bedrijf veel mensen met een jong gezin? Dan is een slee in uw kerstpakket een leuk idee! Of u kiest bijvoorbeeld een gezelschapsspel als basis. Stimuleert u beweging? Dan is een goede sporttas of een bidon een mooi blijvend cadeau, waar de ontvangers veel plezier aan kunnen beleven. 

3. Kijk naar de trends en populariteit
Trends op het gebied van geschenken kunnen een goede inspiratiebron zijn bij het kiezen van een kerstpakket. Zo is gin op dit moment populair en kunt u een Kerstpakket met gin bestellen. Maar ook gezond leven is een trend, net als het gebruik goud, zwart en wit. Naast trends doen traditionele kerstpakketten het ook elk jaar goed. En wie houdt er nou niet van een kerstpakket met chocolade

Maak een afspraak voor het kiezen van uw kerstpakket.
Onze adviseurs zitten boordevol goede kerstpakket ideeën en helpen u met zorg en plezier aan een geslaagd geschenk! Maak een afspraak in één van de 16 inspirerende showrooms.

Maak een afspraak >>


Wilt u liever een voorgeselecteerd kerstpakket? Bekijk dan alle huisselectie kerstpakketten.

Weet u nog niet zeker of u een kerstpakket of ander kerstgeschenk wilt geven?  Bekijk dan de tips voor het kiezen van een kerstgeschenk.