1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Tips voor het kiezen van uw eindejaarsgeschenk

Tips voor het kiezen van uw eindejaarsgeschenk

Zo weet u zeker dat uw geschenken in de smaak vallen!
| 30 juli 2015
Tips voor het kiezen van uw eindejaarsgeschenk
Tips voor het kiezen van uw eindejaarsgeschenk

Het eindejaarsgeschenk is de ultieme blijk van waardering. Als werkgever vindt u het belangrijk uw medewerkers en relaties te bedanken en belonen voor weer een jaar hard werken. Maar hoe vindt u die originele eindejaarsgeschenken? Wat zijn de trends op dit gebied en hoe zorgt u ervoor dat uw verrassing in de smaak valt bij een gemêleerde groep ontvangers?

Uit onderzoek is gebleken dat een ruime meerderheid van de werkgevers in Nederland het uitzoeken van de eindejaarsgeschenken een lastige opgave vindt.  Het is een jaarlijks terugkerende uitdaging om originele en passende geschenken te vinden voor alle medewerkers en relaties. Met dit volgende tips helpen wij u graag op weg!

Tip 1      Kijk goed naar uw ontvangers
Allereerst is het belangrijk goed te kijken naar het profiel van de medewerkers en relaties aan wie u het eindejaarsgeschenk cadeau zult geven. Bij het kiezen van de geschenken houdt u dit steeds zo goed mogelijk voor ogen.

Hebben uw medewerkers en relaties een gelijkend profiel en veel overlap qua interesses, kies dan een kerstpakket dat hierbij goed aansluit. Werken in uw organisatie vooral mannen, dan zijn kerstpakketten met bier of een BBQ pakket bijvoorbeeld een geslaagde verrassing. Zijn uw medewerkers bourgondische levensgenieters dan is een tapas kerstpakket bijvoorbeeld een topper. Vraag u  bij het uitzoeken van uw geschenken dus altijd af wie uw ontvangers zijn en waarmee u hen blij maakt.

Is de diversiteit onder uw medewerkers en relaties groot dan is een online keuze cadeau vaak een goede oplossing. Lof is zo’n eindejaarsgeschenk. Met Lof geeft u uw ontvangers zelf de keuze uit een selectie mooie en originele cadeaus. Door de ruime variatie aan cadeaus weet u zeker dat er voor iedereen iets leuks bij zit. Succes is zo verzekerd!

Cadeau Carrousel  
                                                                                                          

Tip 2      Bedenk wat u als organisatie wilt uitstralen
Is uw bedrijf modern en vooruitstrevend? Let dan goed op de trends bij het kiezen van uw eindejaarsgeschenk. Stimuleert u uw medewerkers een gezonde levensstijl na te streven? Ook dan kunt u daarmee rekening houden door bijvoorbeeld een gezond en vitaal kerstpakket te kiezen.

In de showrooms van Makro Kerstpakketten werken adviseurs die specialist zijn op het gebied van het uitkiezen en samenstellen van originele en verrassende eindejaarsgeschenken. Zij zetten hun expertise graag in om u aan geschenken te helpen die goed aansluiten bij zowel de ontvangers als uw organisatie.

Tip 3      Bepaal het geefmoment
Organiseert u een jaarlijkse kerstborrel waar al uw medewerkers en relaties samen komen om het jaar af te sluiten en wilt u de eindejaarsgeschenken persoonlijk overhandigen? Dan vindt u het waarschijnlijk belangrijk dat het een gezellige aangelegenheid wordt met een feestelijk ogend cadeau. Hiermee kunt u dan alvast rekening houden bij het uitkiezen.

Is het in uw organisatie lastiger om alle medewerkers bij elkaar te krijgen, dan is het ook mogelijk om de geschenken op meerdere locaties of zelfs bij de ontvangers thuis te laten bezorgen.

Tip 4      Bepaal hoeveel tijd u wilt besteden aan het uitkiezen van uw geschenk
Het gebeurt vaak dat er weinig tijd is voor het uitzoeken van een eindejaarsgeschenk. Niet omdat u het niet belangrijk vindt, maar gewoon omdat u nou eenmaal een drukke baan heeft. In dat geval kunt u eenvoudig en snel een keuze maken uit de voorgeselecteerde kerstpakketten op deze site. De pakketten zijn met zorg samengesteld door een team specialisten met uitgebreide kennis van zowel de traditie als de trends en ontwikkelingen op dit gebied. Om de kwaliteit hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Is uw organisatie wat groter en heeft u  de gelegenheid en ruimte in uw agenda om, onder deskundige begeleiding, zelf een eindejaarsgeschenk samen te stellen? Dat kan natuurlijk ook!

Tip 5      Kies een leverancier die bij u past
Vindt u betrouwbaarheid belangrijk? Wilt u dat zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen worden genomen? Bent u juist op zoek naar gespecialiseerde kennis op gebied van trends en ontwikkelingen? Het is belangrijk om een leverancier te kiezen die rekening houdt met uw wensen en de middelen en kennis heeft om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Makro Kerstpakketten is al 50 jaar gespecialiseerd in het samenstellen en leveren van eindejaarsgeschenken en kent een uitgebreide en betrouwbare dienstverlening. Onze accountmanagers en adviseurs in de showrooms gebruiken hun jarenlange ervaring om u met zorg te helpen aan een eindejaarsgeschenk  dat in de smaak valt bij uw medewerkers en relaties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een traditioneel kerstpakket gevuld met lekkernijen, een modern en trendy eindejaarsgeschenk of juist een online keuze cadeau? Wij helpen u graag!

Bekijk de voorgeselecteerde kerstpakketten of neem contact op voor meer informatie
 

0 reacties

Reageer op dit artikel