1. Home
  2. Showrooms
  3. Kerstpakketten Kerstpakketten showroom Beverwijk | Makrokerstpakketten.nl
Showrooms

Showrooms

Ontdek onze 17 showrooms verdeeld over Nederland.

Kerstpakketten showroom Beverwijk

Beverwijk
Parallelweg 126 1948 NN Beverwijk Nederland
Afspraak maken

Regio Manager Maarten Hartong:
“Ons creatieve, gedreven en enthousiaste team helpt u graag om uw waardering voor u medewerkers te vertalen naar een geschenk. We kijken samen met u wat belangrijk is binnen de cultuur van uw bedrijf en adviseren u naar een cadeau op maat. U bent daarvoor van harte welkom in onze showroom, maar wij komen ook graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken en de sfeer binnen uw bedrijf te proeven. Van kerstpakket tot leuke gadget en van online keuze cadeau tot kerstmarkt met sfeervolle winterbbq; het is allemaal mogelijk. Een vaste contactpersoon uit ons team zal u begeleiden in uw keus met het doel om u en uw medewerkers écht blij te maken.”

Voor een bezoek aan Makro Kerstpakketten showroom in Beverwijk is geen Makropas nodig. U kunt eenvoudig een afspraak inplannen. Wij ontvangen u dan graag met een kopje koffie of thee en vertellen u alles over de mogelijkheden met betrekking tot het uitkiezen van uw kerstgeschenken.


Uw adviseurs in de showroom te Beverwijk:

  • Natascha van Ziel
  • Eliane Schuurman

Extra informatie over de showroom van Makro Kerstpakketten in Beverwijk:

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 08:30u t/m 17:30u

Bereikbaarheid/parkeren
De showroom van Makro Kerstpakketten in Beverwijk is gelegen in de vestiging van Makro. U kunt de showroom prima met de auto te bereiken. Er is bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.

Routebeschrijving >>

Extra
Er is gratis wifi aanwezig.

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties van Makrokerstpakketten.nl? Meld je dan voor onze nieuwsbrief

Afspraak maken