1. Home
  2. Showrooms
  3. Kerstpakketten Kerstpakketten showroom Amsterdam | Makrokerstpakketten.nl
Showrooms

Showrooms

Ontdek onze 17 showrooms verdeeld over Nederland.

Kerstpakketten showroom Amsterdam

Amsterdam
De Flinesstraat 9 1114 AL Amsterdam Noord Holland Nederland

Afspraak maken

Regio Manager Maarten Hartong:
“Ons creatieve, gedreven en enthousiaste team helpt u graag om uw waardering voor u medewerkers te vertalen naar een geschenk. We kijken samen met u wat belangrijk is binnen de cultuur van uw bedrijf en adviseren u naar een cadeau op maat. U bent daarvoor van harte welkom in onze showroom, maar wij komen ook graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken en de sfeer binnen uw bedrijf te proeven. Van kerstpakket tot leuke gadget en van online keuze cadeau tot kerstmarkt met sfeervolle winterbbq; het is allemaal mogelijk. Een vaste contactpersoon uit ons team zal u begeleiden in uw keus met het doel om u en uw medewerkers écht blij te maken.”

Voor een bezoek aan Makro Kerstpakketten showroom in Amsterdam is geen Makropas nodig. U kunt eenvoudig een afspraak inplannen. Wij ontvangen u dan graag met een kopje koffie of thee en vertellen u alles over de mogelijkheden met betrekking tot het uitkiezen van uw kerstgeschenken.


Uw adviseurs in de showroom te Amsterdam:

  • Jose Weijers
  • Maria Welman
Extra informatie over de showroom van Makro Kerstpakketten in Amsterdam:

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:30u t/m 17:30u

Bereikbaarheid/parkeren
De showroom van Makro Kerstpakketten in Amsterdam bevindt zich in de Makro vestiging. De showroom is prima met de auto te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.

Routebeschrijving >>

Reist u met het openbaar vervoer dan is metro- en treinstation Duivendrecht het dichtsbijzijnde grote station. Neemt u van daaruit de metro naar de Van der Madeweg dan is het nog slechts 5 minuten lopen naar de bestemming.

Extra
Er is gratis wifi aanwezig. 

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties van Makrokerstpakketten.nl? Meld je dan voor onze nieuwsbrief


Afspraak maken