1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Onze showrooms: ontdek Makro Kerstpakketten zelf

Onze showrooms: ontdek Makro Kerstpakketten zelf

| 30 augustus 2016
Onze showrooms: ontdek Makro Kerstpakketten zelf
Onze showrooms: ontdek Makro Kerstpakketten zelf

Wij als specialist helpen u graag met uw zoektocht naar het perfecte kerstgeschenk die bij uw organisatie en collega’s past. Bezoek een van onze showrooms en werk samen met onze adviseurs om het uitreiken van de cadeaus bijzonder te maken.

Persoonlijk advies
Wat uw wens ook is, onze specialisten hebben altijd een passend advies. Samen brengen we uw ideeën tot leven in mooie kerstgeschenken. Met onze adviseurs kunt u uw kerstpakket geheel zelf samenstellen of uw kerstgeschenk personaliseren. Vind samen met onze adviseurs de perfecte combinatie van cadeaus en geef een eigen draai aan uw eindejaarsgeschenk. Alles is mogelijk!


Beleef zelf onze kerstgeschenken
Onze showrooms geven u nieuwe inspiratie en ideeën door u mee te nemen in onze kerstwereld. Bekijk onze producten van dichtbij en proef de lekkernijen uit onze pakketten. Ontdek ons uitgebreide assortiment van ruim 70 standaard kerstpakketten en 1.500 kerstgeschenken.

Trends en inspiratie
Ieder jaar zijn er nieuwe ontwikkelingen gaande, die Makro Kerstpakketten goed in de gaten houdt. Hieruit ontstaan onze trends en thema’s, die u terug vindt in onze showrooms. Deze geven u boordevol inspiratie voor uw eigen kerstgeschenk.

Wist u dat…

  • onze showrooms door het hele land verspreid zijn? Altijd in de buurt!
  • een deel van onze showrooms zijn verbouwd? Klik hier en ontdek welke!
  • u ons zonder Makro-pas kunt bezoeken?
Kom langs bij onze showroom
Heeft u zelf een idee, zoekt u inspiratie of wilt u advies? Maak dan een afspraak met een van onze showrooms. Wat u ook zoekt, hier vindt u het perfecte kerstgeschenk voor uw collega’s.