Ontdek onze nieuwe showrooms!

| 23 augustus 2016
Ontdek onze nieuwe showrooms!
Ontdek onze nieuwe showrooms!

Om u een goed beeld te geven van ons aanbod bij Makro Kerstpakketten hebben wij showrooms waar u inspiratie kunt opdoen en persoonlijk advies krijgt. Om u een nog meer inspiratie en beleving mee te geven, hebben wij een deel van onze showrooms verbouwd. Bent u benieuwd hoe onze showrooms zijn geworden? Hier kunt u er alles over lezen!

Alles is mogelijk: van inspiratie tot advies
Bij onze showrooms kunt u voor al uw vragen en wensen terecht! Hier ontdekt u onze kerstpakketten en ons ruime assortiment met 1.500 artikelen. Ook kunt u met onze adviseurs een kerstpakket geheel zelf samenstellen. Zelfs het proeven van koekjes en andere lekkernijen is mogelijk! Het is dus zeker de moeite waard om de wereld van Makro Kerstpakketten in te stappen.

Welke showrooms zijn verbouwd?
In 2015 zijn de showrooms van Delft, Groningen, Nuth, Vianen, Zwolle en Duiven verbouwd.  Hieronder vindt u een lijst van de vernieuwde showrooms van dit jaar:
Momenteel wordt de showroom in Barendrecht nog verbouwd. Deze kunt u vanaf 21 september bezoeken.

Maak een afspraak en ontdek
U kunt gemakkelijk een afspraak maken en een van onze nieuwe showrooms ontdekken. Onze adviseurs staan hier iedere dag voor u klaar om uw wensen en behoeften te vertalen in een bijzonder kerstgeschenk. We werken samen met u om het perfecte cadeau te vinden, die we met u samenstellen. De verbouwde showrooms nemen u mee in de wereld van Makro Kerstpakketten en geven u boordevol inspiratie.

Kunt u niet wachten om uw ideeën met ons te delen? Maak dan nu een afspraak!