1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Ontdek de mogelijkheden van een stoofpan

Ontdek de mogelijkheden van een stoofpan

| 31 mei 2016
Ontdek de mogelijkheden van een stoofpan
Ontdek de mogelijkheden van een stoofpan

De stoofpan is weer populair! Zeker in de winter; het moment waarop u uw kerstpakket uitreikt. Het is toch heerlijk om de keuken in te duiken en een stevige maaltijd te bereiden met behulp van deze prachtige gietijzeren pan.

Een stoofpan is multifunctioneel  in gebruik. Haal de pan tevoorschijn voor het maken van de lekkerste stoofschotels. Of kies voor  langzaam stoven en sudderen. Ook is de pan heel geschikt om in te braden. De stoofpan kan, na het dichtschroeien van het vlees, zelfs in de oven. Superhandig! Of wat dacht u van het maken van soep of het koken van verse pasta? Met oneindige mogelijkheden is de stoofpan een blijvend cadeau, dat nog vaak gebruikt zal worden door uw collega’s.

Op zoek naar een mooi cadeau als basis van een kerstpakket? Dan bevelen we deze ovalen stoofpan zeker aan. We helpen u graag in één van onze 16 showrooms met het samenstellen van de rest van uw kerstpakket. Vul het aan met onze smaakvolle Tour de Table producten en uw collega’s kunnen thuis direct aan de slag! Wilt u eens iets heel anders? Dan is één van de trends van dit jaar, koken met bier, ook een leuk uitgangspunt voor uw kerstpakket.

P.S. Lees nog meer tips voor het zelf samenstellen van uw kerstpakket.