1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Een kerstpakket laten bezorgen? Lees hier alle voordelen

Een kerstpakket laten bezorgen? Lees hier alle voordelen

| 19 augustus 2019
Een kerstpakket laten bezorgen? Lees hier alle voordelen
Een kerstpakket laten bezorgen? Lees hier alle voordelen

Elk jaar horen we het weer, waar we het ook vragen: de inkopen voor Kerstmis zijn voor velen van ons de meest stressvolle boodschappen die we ons in kunnen denken.

Dat geldt misschien nog wel sterker voor wie een heel kerstpakket moet regelen, of zelfs een hele verzameling kerstpakketten voor een voltallig team, een afdeling, of een compleet bedrijf... In deze laatste weken van het jaar hebben we het allemaal al druk genoeg, want er moet nog van alles gebeuren voor we tevreden met onze kerstpakketten onder de arm de vakantie tegemoet gaan. Voor de meesten van ons is het veel te druk om dan ook nog eens op pad te gaan voor een hele serie passende, originele en leuke kerstpakketten. Alleen al van het sjouwen zou menig logistiek medewerker het koude zweet en rugklachten krijgen, dus gelukkig voor u is er een eersteklas oplossing beschikbaar: gewoon uw kerstpakket online bestellen en dan laten bezorgen door de specialisten van Makro Kerstpakketten!


Uw kerstpakket gratis laten bezorgen vanaf € 500,- 

Door bij Makro uw kerstpakketten te bestellen bespaart u zichzelf niet alleen een heleboel moeite. Onze bezorgservice is ook scherp, strak en professioneel. U hoeft zich dus ook geen zorgen te maken over de tijdige en correcte levering van uw bestelling; wel zo fijn in die drukke dagen voor Kerstmis, waarin alle afspraken een beetje zwaarder onder druk te lijken staan dan de rest van het jaar. Daar houden de voordelen zeker nog niet op, want wie voor meer dan € 500,- (incl. BTW) aan kerstpakketten online bestelt, mag ook nog eens rekenen op gratis bezorgservice. Zo wordt bezorgen als snel ontzorgen voor wie slim gebruikt maakt van de ervaring, expertise en complete service van Makro Kerstpakketten.


De service van Makro Kerstpakketten

Wie kiest voor Makro Kerstpakketten kiest automatisch voor de leverancier van anderhalf miljoen kerstpakketten per jaar, met een schat aan ervaring in service die we al vijf decennia aan het opbouwen zijn. Dan mag u natuurlijk wel wat dienstverlening rond uw kerstpakket verwachten. Wij regelen de complete procedure voor u, zodat u alleen maar online hoeft te zoeken naar het meest passende kerstpakket voor uw mensen. Reken maar dat er voor ieder wat wils zit in ons ruime assortiment – zo krijgt uw personeel iets waar ze met een vrolijk gezicht de vakantie mee in kunnen, terwijl u zichzelf een onbezorgde aanloop naar de feestdagen cadeau doet.

Meer tijd om kerstversiering voor uw bedrijf te regelen!

Met al de tijd die u zichzelf bespaart door de service van Makro Kerstpakketten, blijft er wat extra ruimte over voor andere zaken die rond Kerstmis de aandacht verdienen. Wat dacht u bijvoorbeeld van stemmige kerstversiering voor bedrijven? Makro brengt graag de kerstsfeer op gang, ook voor uw vestiging, dus kijk gerust rond in de actuele selectie kerstdecoratie die we voor u hebben klaargezet. Daar hoort natuurlijk ook een kant en klare kerstboom bij, compleet met lichtjes en versiering, want sommige klassiekers mag geen enkele onderneming overslaan. Misschien is het een goed idee om samen met u kerstpakketten meteen een leuke verzameling kerstversiering bij elkaar te zoeken. U kunt dan met een gerust hart vooruitkijken naar het nieuwe jaar dat vlak om de hoek ligt, omdat u weet dat de bezorging van uw kerstpakketten en de leukste versiering voor uw kerstborrel of andere feestelijke evenementen tot in de puntjes is geregeld!