1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Wanneer kunt u het beste een kerstpakket geven?

Wanneer kunt u het beste een kerstpakket geven?

| 20 maart 2019
Wanneer kunt u het beste een kerstpakket geven?
Wanneer kunt u het beste een kerstpakket geven?

Wanneer kunt u het beste een kerstpakket geven? De aanloop naar de kerstperiode is altijd drukker dan we zouden willen... Voor u het weet staat het nieuwe jaar voor de deur, want er moet natuurlijk nog van alles worden afgemaakt voordat het kalenderjaar officieel wordt afgesloten.

In al die drukte is het gemakkelijk om te vergeten wanneer uw kerstpakketten het beste kunnen worden uitgedeeld. Om u die onnodige kerststress te besparen zoomen we hier even in op de vraag wanneer u uw kerstpakket het beste kunt geven, voor maximale impact met minimale inspanning.

Begin op tijd met nadenken over kerstpakketten

Zoals u misschien al had geraden is een goede voorbereiding het halve werk als het om kerstpakketten gaat. Veel leidinggevenden overschatten hoeveel tijd en energie er gaat zitten in het uitkiezen van een uniek kerstpakket dat past bij de ontvanger en bij de stijl van uw bedrijf. Begin daarom ruim van tevoren met nadenken over een leuk, origineel kerstpakket. Op de site van Makro Kerstpakketten kunt u alvast een mooie inspirerende start maken, met tientallen kerstpakket ideeën in alle soorten en maten. Onze tip: begin in de zomer, dan weet u zeker dat u alles op tijd heeft geregeld dit jaar.

Meest voorkomende data voor ondernemers

Als u ruim vooraf uw keuze heeft gemaakt, dan is het alleen nog zaak om te zorgen voor een passend stemmig moment om uw kerstpakketten uit te delen. U wilt uw kerstpakketten natuurlijk niet uitdelen voordat de kerstsfeer begint te leven, maar wacht niet te lang, want als de helft van uw personeel straks met het hoofd al in de kerstvakantie zit – of erger nog, met de ski’s – dan mist u de kans om maximaal effect te sorteren. Een voor de hand liggend moment is de kerstborrel van uw bedrijf. Daarbij heeft u meteen mooi de kans om het woord tot uw mensen te richten en samen het glas te heffen voor een extra feestelijk gebaar. De kerstborrel is voor veel van onze klanten het uitgelezen moment om letterlijk flink uit te pakken met de beste kerstpakketten.

Kies een gezamenlijk moment en zorg voor passende kerstsfeer

Misschien zijn er op de kalender van uw organisatie andere passende momenten te vinden, of misschien organiseert u helemaal geen kerstborrel. Ook dan raden we u als leverancier van anderhalf miljoen kerstpakketten per jaar aan om er een officieel moment voor uit te kiezen. Een vrijdagmiddagborrel kan ook uitstekend werken: met een beetje extra kerstversiering en een glaasje warme chocomel of glühwein erbij zet u gemakkelijk de juiste kerstsfeer neer. Is de Vrijmibo geen onderdeel van uw bedrijfscultuur? Geen probleem: als u vooruit plant, kunt u er gemakkelijk een speciaal feestelijk moment voor reserveren. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze kerstmarkten voor personeel

Een kerstpakket laten bezorgen

Wanneer u uw kerstattentie ook uit wilt delen, u kunt zichzelf onnodige moeite besparen door uw kerstpakketten op locatie te laten bezorgen. Makro Kerstpakketten werkt nauw samen met de bezorgers van PostNL om ervoor te zorgen dat elk kerstpakket op het juiste moment bij het juiste bedrijf wordt bezorgd. Dat levert u het bijkomende voordeel op van online kerstpakketten bestellen: u hoeft daar letterlijk de deur niet meer voor uit. Met de enorme keuze aan originele kerstpakketten die we u in onze online showroom bieden vindt u altijd een pakket dat net zo goed past bij de ontvanger als bij degene die het geeft. Kerstpakketten bestellen bij Makro Kerstpakketten is daarmee niet alleen snel, handig en gemakkelijk: het is ook nog eens de leukste manier om eens even heerlijk voor Kerstman te kunnen spelen!