Waarom Makro Kerstpakketten?

| 20 oktober 2016
Waarom Makro Kerstpakketten?
Waarom Makro Kerstpakketten?

Bent u nog op zoek naar een geschikt kerstgeschenk voor uw hardwerkende collega’s? Maar weet u niet waar u deze kunt vinden of gaat kopen? Hieronder vindt u waarom u de meest bijzondere kerstpakketten bij Makro Kerstpakketten vindt en waarom wij de geschikte aanbieder zijn voor u!

Exclusieve kerstgeschenken

Als marktleider willen we u vernieuwende en exclusieve producten aanbieden. Daarom biedt Makro Kerstpakketten exclusieve productlijnen aan, die u nergens anders kunt vinden. 

Unieke concepten

Naast ons ruime assortiment van kerstpakketten kunt u uw collega’s ook verrassen met het online keuze cadeau: Lof. Hier kunnen uw collega’s online zelf hun eigen cadeau uitkiezen.

Naast kerstgeschenken kunt u uw waardering ook anders laten blijken. Zo kunt u ervoor kiezen om een bijzondere belevenis cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle kerstmarkt of een winterse barbecue.

Ervaring en specialisme

Met al 50 jaar ervaring zetten de medewerkers van Makro Kerstpakketten zich altijd 100% in om uw waardering bijzonder te maken. Want aandacht is goud waard! We blijven ons daarnaast innoveren op allerlei gebieden om u altijd de beste producten, diensten en service aan te bieden. Zo hebben wij een uniek en efficiënt logistiek systeem waardoor al uw kerstgeschenken op tijd worden ingepakt en bij u aankomen. Zo leveren we jaarlijks 1,4 miljoen kerstpakketten, die veel collega’s blij hebben gemaakt.

Service

Als specialist op het gebied waardering en eindejaarsgeschenken geven we u advies op maat om uw wensen te vertalen in de mooiste kerstgeschenken. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we door heel Nederland showrooms die u meenemen in de wereld van kerstgeschenken. Onze specialisten gaan met u aan de slag om uw kerstgeschenk verrassend te maken.

Wilt u uw ideeën graag met ons bespreken om uw eindejaarsgeschenken bijzonder te maken? Maak dan een afspraak met een van onze showrooms! Ons team staat voor u klaar om uw waardering tot leven te brengen.