1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Vind een passend kerstgeschenk in onze showroom

Vind een passend kerstgeschenk in onze showroom

| 8 september 2016
Vind een passend kerstgeschenk in onze showroom
Vind een passend kerstgeschenk in onze showroom

Het vinden van een geschikt kerstpakket kan soms uitdagend zijn. Toch is er al veel inspiratie om u heen. Zo kunnen uw organisatie en collega’s de inspiratie bieden om het perfecte kerstgeschenk te vinden. In onze showrooms heeft u keuze uit meer dan 1.500 artikelen. Voor iedere organisatie hebben we het ideale kerstgeschenk. Wij geven u alvast tips die u kunnen helpen.

1. Een kerstgeschenk dat past bij uw organisatie
Streeft uw organisatie naar duurzaamheid en MVO? Dan hebben we bijvoorbeeld een Fairtrade kerstpakket die perfect bij uw visie past. Als uw organisatie zich inzet voor gezondheid, dan hebben we geschikte actieve kerstpakketten die lekker gezond zijn. Heeft u een andere visie en ziet u producten die hierbij passen? Stel dan zelf een kerstpakket samen en combineer de producten! Ook kunt u ervoor kiezen om ieder jaar met een thema te werken die past bij uw organisatie.


2. Uw collega’s als inspiratie voor uw kerstpakket
Veel vrouwen in het bedrijf? Verwen uw collega’s dan met een vrouwen kerstpakket, waarbij ze alleen nog maar hoeven te genieten. Voor een echt mannenbedrijf hebben we stoere mannen kerstpakketten geselecteerd. Heeft u een heel divers team, dan kunt u ervoor kiezen om verschillende soorten kerstpakketten zelf samen te stellen.   


3. Personaliseer uw kerstgeschenk
Heeft u een mooi kerstgeschenk samengesteld, maar wilt u er een persoonlijke touch aan geven? Dan kunt u uw op maat gemaakte kerstpakket personaliseren. Zo kunt u nog beter de uitstraling van uw organisatie laten zien. Denk bijvoorbeeld aan een kerstkaart in uw eigen huisstijl of een persoonlijke brief. Alles is mogelijk! Dit maakt uw kerstgeschenk extra bijzonder.

Onze showrooms staan voor u klaar
U hoeft niet alleen op zoek te gaan naar een mooi cadeau. Onze specialisten geven u passend advies en helpen u bij het vinden van een geschikt kerstgeschenk. Maak een afspraak met een van onze showrooms en samen vinden we een passend kerstpakket. Alles is mogelijk!