1. Home
  2. Vier mooie momenten en verras je collega's

Vier mooie momenten en verras je collega's

| 3 maart 2021
Vier mooie momenten en verras je collega's
Vier mooie momenten en verras je collega's

Wie vindt het nou niet leuk om verrast te worden? En dan vooral op een onverwacht moment. Juist in deze tijd is het leuk om je collega's aandacht te geven door ze in het zonnetje te zetten. Maar wanneer doe je dit? En op welke manier? Lees snel verder.

Vier mooie momenten en verras je collega's

Hoe verras je als je elkaar niet fysiek ziet? Een eerste stap is om een (digitale) kalender te vullen met mijlpalen die een feestje verdienen. En moeten dit dan alleen zakelijke mijlpalen zijn? Nee, vier juist ook de persoonlijke momenten om te laten zien dat je echt betrokken bent bij je medewerkers. Wij geven je graag vijf tips op welke momenten jij je collega’s kan verrassen. 

Vijf momenten om verrassend te vieren

1.    Er is er 1 jarig…
Gebak op kantoor, of digitaal een verjaardag vieren kan ook prima! Hoe leuk is het als je een bespreking inplant en de jarige wordt digitaal verrast doordat alle collega’s een feestelijke TEAMS achtergrond hebben! Lukt dit niet, een feesthoedje opzetten werkt ook. Een geschenkje per post verzenden is natuurlijk ook altijd leuk.

2.    Jubil-yeah! Vier een jubelend jubileum
Collega’s die zich al jaren trouw inzetten voor de organisatie mogen in het zonnetje gezet worden. Soms gaat zo’n moment ongemerkt voorbij, hoe leuk is het als je collega verrast wordt omdat er door zoveel collega’s aan gedacht wordt? Stuur van tevoren een mailtje naar collega’s zodat zij allemaal op hun eigen manier de jubilaris kunnen feliciteren.

3.    Nieuwe levensfase vieren
Als iemand een nieuwe belangrijke stap in het leven maakt is het leuk om daar aandacht aan te schenken. Denk hierbij aan de geboorte van een kindje, verhuizen naar een nieuwe woning of zelfs trouwen in deze bijzondere tijd. Verras je collega’s door hierbij stil te staan door een kaartje, een bloemetje of feestelijk pakketje toe te sturen.

4.    Croissant dag & Star Wars dag - Ken je deze feestdagen al?
Kies of bedenk zelf een feestdag die past bij je organisatie en maak daar een verrassend feestje van! Leuk omdat collega’s het niet verwachten. En extra leuk als je een aantal enthousiaste collega’s betrekt bij de organisatie. Wat denk je van de croissant dag? Of de Star Wars dag? En werk je in de zorg? Denk dan aan een attentie om de hardwerkende collega’s een hart onder de riem te steken op de dag van de zorg,

5.    All I want for Christmas…. is to be surprised!  
Het lijkt nog ver weg, maar Kerst is het feest bij uitstek om samen te vieren. Of dit nu digitaal of fysiek gevierd wordt, maak het verrassend! Wil jij dit jaar een origineel en verrassend eindejaarsgeschenk geven? Gelukkig is er genoeg inspiratie om je collega’s te verrassen.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk ons aanbod