1. Home
 2. Vier mooie momenten en verras je collega's

Vier mooie momenten en verras je collega's

| 3 maart 2021
Vier mooie momenten en verras je collega's
Vier mooie momenten en verras je collega's

Wie vindt het nou niet leuk om verrast te worden? En dan vooral op een onverwacht moment. Het is erg belangrijk je collega's aandacht te geven door ze in het zonnetje te zetten. Maar wanneer doe je dit? En op welke manier? Lees snel verder.

Vier mooie momenten en verras je collega's
Moeten de momenten dat je je collega’s verrast alleen zakelijke mijlpalen zijn? Nee, vier juist ook de persoonlijke momenten om te laten zien dat je echt betrokken bent bij je medewerkers. Wij geven je graag vijf tips op welke momenten jij je collega’s kan verrassen. 

Vijf momenten om verrassend te vieren

 1. Er is er 1 jarig…
  Gebak op kantoor, slingers ophangen en verjaardagsliedjes zingen! Hoe leuk is het als de jarige zich echt verrast voelt. Koop een feestelijk kaartje en schrijf hier allemaal wat leuks op. Wil je je collega thuis verrassen? Een geschenkje per post verzenden is natuurlijk ook altijd leuk.
   
 2.  Jubil-yeah! Vier een jubelend jubileum
  Collega’s die zich al jaren trouw inzetten voor de organisatie mogen in het zonnetje gezet worden. Soms gaat zo’n moment ongemerkt voorbij, hoe leuk is het als je collega verrast wordt omdat er door zoveel collega’s aan gedacht wordt? Stuur van tevoren een mailtje naar collega’s zodat zij allemaal op hun eigen manier de jubilaris kunnen feliciteren.
   
 3.  Nieuwe levensfase vieren
  Als iemand een nieuwe belangrijke stap in het leven maakt is het leuk om daar aandacht aan te schenken. Denk hierbij aan de geboorte van een kindje, verhuizen naar een nieuwe woning of  trouwen. Verras je collega’s door hierbij stil te staan door een kaartje, een bloemetje of feestelijk pakketje toe te sturen.
   
 4. Dag van de Zorg & Dag van de Leerkracht – en nog veel meer!
  Verras jouw collega’s naast Kerst ook op andere momenten. Geef een pakketje met Pasen, een attentie met de start van de zomer of waardeer je collega's op een passend moment dat je zelf uitkiest. Denk aan speciale dagen waarbij beroepen in het zonnetje worden gezet, zoals de Dag van de Zorg en de Dag van de Leerkracht.
   
 5.  All I want for Christmas…. is to be surprised!  
  Het lijkt nog ver weg, maar Kerst is het feest bij uitstek om samen te vieren! Wil jij dit jaar een origineel en verrassend eindejaarsgeschenk geven? Gelukkig is er genoeg inspiratie om je collega’s te verrassen.

  Alvast inspiratie opdoen? Bekijk ons online magazine