1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Verras uw collega’s met een extra bijzonder kerstgeschenk

Verras uw collega’s met een extra bijzonder kerstgeschenk

| 20 oktober 2016
Verras uw collega’s met een extra bijzonder kerstgeschenk
Verras uw collega’s met een extra bijzonder kerstgeschenk

U wilt ieder jaar uw collega’s weer verrassen met een bijzonder kerstgeschenk. Om uw collega’s ook dit jaar weer te verrassen geven we u hier alvast inspiratie!

  1. Verschillende kerstpakketten
Verras uw collega’s met verschillende kerstgeschenken. Waarom maar één kerstpakket kiezen als u ook meerdere kerstpakketten kunt bestellen. Zo is het voor iedere collega een verrassing welk kerstpakket zij gaan krijgen.
  1. Kerstpakketten met bijzondere producten
Kies een kerstpakket met een bijzonder non-foodproduct. Dat veel kerstgeschenken lekkernijen bevatten is voor velen geen verrassing meer. Maar kijk eens naar het non-food product waar deze lekkernijen mee samengesteld zijn.  Zo heeft het kerstpakket ‘sfeer- en smaakvol’ een airfryer en het pakket ‘smaakvol presenteren’ een slowcooker. Dat maakt het kerstgeschenk extra bijzonder.
  1. Trends en thema’s
Stel zelf een kerstpakket samen binnen een van onze thema’s. Onze thema’s zijn geïnspireerd door bijzondere trends, die ieder jaar weer anders zijn. Stel bijvoorbeeld zelf een kerstpakket samen binnen het thema ‘Koken met bier’ of ‘Oh happy gourmet’. Klik hier om u te laten inspireren door al onze thema’s. 
  1. Maak het persoonlijk!
U kunt uw op maat gemaakte kerstpakket nog verrassender maken door het te personaliseren. Laat bijvoorbeeld uw verpakking of kerstkaart ontwerpen en schrijf een persoonlijke boodschap aan uw collega’s. Alles is mogelijk!
  1. Geef een belevenis als kerstgeschenk
Breng uw waardering tot leven en breng uw collega’s samen. Heeft u er al aan gedacht om alles uit handen te geven en uw collega’s te verrassen met een kerstmarkt op locatie? Hier kunt u samen met uw collega’s leuke cadeaus shoppen en gezellig samenzijn. Of geniet samen van lekker eten op een geheel verzorgde winterse barbecue vanaf €12,50! Het heerlijke eten wordt speciaal bereid door twee chefs, die er een echt feestje van maken.

Heeft u zelf al bijzondere ideeën om uw collega’s te verrassen? Maak dan een afspraak met een showroom bij u in de buurt. Onze specialisten helpen u graag om uw waardering bijzonder te maken.