1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Uw tevredenheid is voor ons een kerstgeschenk

Uw tevredenheid is voor ons een kerstgeschenk

| 26 augustus 2016
Uw tevredenheid is voor ons een kerstgeschenk
Uw tevredenheid is voor ons een kerstgeschenk

Het afgelopen jaar hebben we ongeveer 1,5 miljoen kerstpakketten verzorgd. We willen u niet alleen de beste eindejaarsgeschenken bieden, maar ook de beste service. We streven er naar om uw ervaring met ons net zo bijzonder te maken als het uitreiken van de cadeaus.

Uw kerstgeschenk geheel naar wens
Het is soms moeilijk om een kerstgeschenk te vinden, die bij al uw collega’s past. Daarom hebben wij Cadeau Carrousel voor u ontwikkelt, waar uw collega’s zelf een kerstgeschenk kunnen uitzoeken. Zo heeft Fit for Free haar online keuze cadeau naar eigen wensen gepersonaliseerd. De medewerkers van Fit for Free waren blij met het persoonlijke cadeau: “Leuk dat ik zelf een cadeautje uit mag kiezen met kerst, dan verdwijnt het ook niet zomaar in de kast. Je kan echt iets uitkiezen wat je leuk vindt”. Ook de medewerkers van Stichting Aaftje waren verrast met het online keuze cadeau: “Onze medewerkers waren erg blij met het ruime aanbod van cadeaus die zij zelf mochten uitzoeken!”.

Een geheel verzorgd kerstgeschenk
Soms wilt u uw collega’s op een extra bijzondere manier waarderen. Daarom organiseren we een geheel verzorgde kerstmarkt op locatie, waarbij u alles uit handen geeft. Dit was het afgelopen jaar een groot succes: *Zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek dat 78% van de klanten dit jaar opnieuw kiest voor een kerstmarkt. Daarnaast vinden onze klanten het een origineel concept, sfeervol en gezellig. Wilt u weten wat Corendon en NXP van de kerstmarkt vonden? Klik dan hier.

Een goede samenwerking is een kerstgeschenk
Niet alleen het uitreiken van de cadeaus is afgelopen jaar geslaagd, ook het samenwerken met onze klanten.  Zo laat PostNL weten dat de samenwerking “zeer prettig” ervaren wordt en dat PostNL en Makro Kerstpakketten samen “een goed werkend team” vormen.
Met veel zorg en aandacht willen wij uw uitreikmoment bijzonder en onvergetelijk maken.  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Kijk dan snel op www.makrokerstpakketten.nl.

*Bron: GfK Kerstmarktonderzoek in opdracht van Makro Kerstpakketten (2016)