Uw kerstpakketten komen eraan!

| 23 november 2016
Uw kerstpakketten komen eraan!
Uw kerstpakketten komen eraan!

U heeft uw kerstgeschenk al besteld en bent vast benieuwd hoe het met uw bestelling gaat. Als specialist met 50 jaar ervaring zijn we een goed geoliede machine die hard werkt om uw kerstgeschenk goed bij u af te leveren. Bent u benieuwd hoe we te werk gaan? Lees gauw verder!

Van samenstellen tot inpakken
We beginnen al vroeg in het jaar met het samenstellen van de kerstpakketten en het bedenken van mooie inspirerende trends. Zo kunnen we u vroeg in het seizoen al inspireren voor bijzondere kerstgeschenken. We vullen onze showrooms met meer dan 1.500 artikelen zodat u een goede keuze kunt maken. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden via een nieuwsbrief en ontvangt u een mooie brochure. Nadat u uw bestelling is geplaatst bent u natuurlijk benieuwd hoe het verder gaat.

Met een efficiënte en goede planning beginnen we op tijd met de productie van de kerstpakketten. Zo wordt er goed nagedacht wanneer een kerstpakket ingepakt kan worden. We moeten bijvoorbeeld rekening houden met de houdbaarheid van bepaalde producten en de levertijd. Met extra inpakkracht zorgen we dat alle kerstpakketten op tijd klaar staan voor vertrek. Zo krijgt u op tijd uw kerstgeschenken afgeleverd! En zo verzorgen we jaarlijks 1,5 miljoen kerstpakketten en verrassen we veel collega’s met bijzondere kerstgeschenken.

De kerst komt steeds dichterbij en dat betekent dat uw bestelling bijna wordt geleverd! Heeft u nog vragen dan kunt u altijd bij onze klantenservice terecht. We helpen u graag!