1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Trend: proeverij origineel geserveerd op krijtbord

Trend: proeverij origineel geserveerd op krijtbord

Origineel kerstpakket met krijtbord
| 10 augustus 2015
Trend: proeverij origineel geserveerd op krijtbord
Trend: proeverij origineel geserveerd op krijtbord

Krijt is populair! Met de trend krijtbordverf verandert elke muur, deur of kastje in een handomdraai tot een plek voor notities en gezellige teksten. Van boodschappenlijstje of weekplanner tot creatief knutselbord voor kinderen. Een krijtbord toevoegen aan uw kerstpakket is niet alleen origineel, maar ook multifunctioneel!

Wilt u een origineel item toevoegen aan uw kerstpakket, dat niet alleen leuk maar ook bruikbaar is? Dan is een krijtbord met krijtjes wellicht iets voor u.

  • Het krijtbord staat garant voor een spectaculaire en originele presentatie van een heerlijke proeverij of high tea; met de krijtjes schrijft u de naam van de hapjes  erbij.
  • U kunt het krijtbord ook ophangen aan de muur of neerzetten op een tafel of kast en steeds voorzien van gezellige teksten of lieve berichtjes voor uw huisgenoten.Hartig kerstpakket met krijtbord
Een kerstpakket gevuld met hartige lekkernijen blijft een zeer gewaardeerd geschenk dat garant staat voor gezellige lange avonden aan tafel met familie en vrienden. Zeker wanneer u extra aandacht kunt besteden aan de presentatie.

Zoet kerstpakket met krijtbord
High tea, brunchen met het hele gezin of bijkletsen met een kopje thee? U kunt ook kiezen voor een kerstpakket met zoete lekkernijen. Kies bijvoorbeeld voor koekjes met chocolade voor bij de espresso of een bonbon bij een kop warme chocolade melk. Schrijf op het krijtbord wat uw gasten van de heerlijkheden mogen verwachten!

Meer informatie over onze trendy en originele kerstpakketten? Bel 026-3195484 of maak een vrijblijvende afspraak in een van onze showrooms. Of bekijk meteen een kerstpakket met krijtbord.

 

0 reacties

Reageer op dit artikel