1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Traditionele kerstpakketten: goed gevuld en lekker!

Traditionele kerstpakketten: goed gevuld en lekker!

| 17 augustus 2017
Traditionele kerstpakketten: goed gevuld en lekker!
Traditionele kerstpakketten: goed gevuld en lekker!

Hooggewaardeerd door de meeste collega’s: een traditioneel kerstpakket. Een feestelijke geschenkdoos vol met heerlijke verrassingen. Welk traditioneel kerstpakket kiest u dit jaar? Laat u inspireren door de onderstaande pakketten.1. Gouden lekkernijen
Samenzijn, borrelen en eten. Dit kerstpakket heeft alle ingredienten voor een geslaagde kerstavond. Terwijl de cadeaus worden uitgepakt en de kerstverhalen worden gedeeld zijn uw collega's voorzien van de lekkerste snacks.

Ontdek het pakket>>2. Goed voorbereid
Een ontspannen en smakelijk eindejaar? Het begint met een goedgevulde voorraadkast. Van tomatensoep en chocolademuffins tot zalmmouse, borreltoast en dipsaus. Met dit goedgevulde geschenk komen uw collega’s niets tekort!

Ontdek het pakket>>
3. Stralende kerst
Uw collega’s komen tijdens de feestdagen helemaal tot rust. Volop tijd voor heerlijke siësta momentjes. Eerst even bijkomen en daarna… lekker aan de borrel! Genieten van Spaanse tapas zoals gekruide olijven, gebakken chorizo en toastjes met rode tapenade. Natuurlijk geserveerd in sfeervolle schaaltjes en met een heerlijk glas wijn erbij. Proost!

Ontdek het pakket>>

4. Smakelijke voorraad
Rood én groot: dit pakket boordevol lekkernijen voor een perfect eindejaar. Warme ragoutpasteitjes luiden het feestelijke diner in. Als hoofdgerecht: spaghetti bolognese of zelfgemaakte noedels. ’s Avonds is het tijd voor de borrel, met een lekker fris biertje, toastjes, cervelaathapjes en Doritos erbij. En ’s ochtends? Dan komen uw collega’s lekker bij. Tijdens een uitgebreid ontbijt met verse jus d’orange, bosvruchtenthee en Zweedse broodjes uit de oven.

Ontdek het pakket>>


5. Puur goud
Een grote doos onder de kerstboom, bomvol gouden lekkernijen. Met dit kerstpakket zet u de Nederlandse traditie voort en geeft u uw collega's een grote voorraad aan eten en drinken. Een goed gevuld pakket voor de feestdagen. Puur genieten dus!

Ontdek het pakket>>


6. Royaal gevuld
Het uitpakken houdt niet op, met dit royaal gevulde pakket vol met de beste A-merken. Uw collega’s beginnen de dag goed met knäckebröd van Bolletje, beschuit van Verkade en winterglow-thee van Pickwick. ’s Middags is het genieten van zoete lekkernijen zoals Celebrations en Haribo. ’s Avonds aan tafel voor een heerlijke maaltijd van Honig. Daarna aan de borrel met chardonnay en cabernet sauvignon van Cantado of Warsteiner. Begeleidt door onder andere chorizoworst, Lays chips en borrelnootjes van Duyvis. Pak groots uit deze kerst.

Ontdek het pakket>>

Ontdek het assortiment
Benieuwd naar alle kerstpakketten? Ontdek ons hele assortiment.