Tips om uw kerstpakket te stylen

| 18 oktober 2016
Tips om uw kerstpakket te stylen
Tips om uw kerstpakket te stylen

Wilt u zelf een kerstpakket samenstellen, maar u heeft geen idee hoe u hieraan moet beginnen? Wees gerust, we geven u handige tips om uw kerstpakket mooi te stylen zodat u een mooi compleet geheel heeft. Lees gauw verder hoe u een mooi kerstpakket krijgt.

1. Kies een thema voor uw kerstpakket
Uit het niets een kerstpakket samenstellen is niet makkelijk. Daarom is het handig om een thema te bedenken die uw inspiratie geeft om de producten voor uw pakket te kiezen. Hierdoor is het gemakkelijk om producten uit te zoeken die bij elkaar passen. Zo vormen de producten al een beter geheel.

2. Kies basis kleuren
Kies twee basis kleuren voor de uitstraling van uw kerstpakket. Door te werken met vaste kleuren passen uw producten meteen goed bij elkaar. Zo kunt u kiezen voor de kleuren van uw bedrijf of voor echte kerstkleuren. In ons assortiment vindt u bijzondere productlijnen die hun eigen kleuren hebben. Dit maakt het voor u gemakkelijk om producten bij elkaar te zoeken die goed bij elkaar passen.

3. Kies een hoofdproduct
Stel één product centraal waar u uw kerstpakket omheen gaat bouwen. Zo krijgt u een complete set aan producten die elkaar aanvullen en versterken. Door met één centraal product te beginnen weet u vaak ook meteen wat voor soort kerstpakket het wordt. De volgende producten zullen elkaar logisch opvolgen.

3. Maak groepjes
Mocht u nou een groot kerstpakket samenstellen dan is het slim om setjes van producten te maken. Zo krijgt u kleine setjes die bij elkaar horen. Denk bijvoorbeeld aan een groepje als thee met bijpassende glazen en lekkere koekjes. Zo kunt vervolgens een setje ontbijtgranen maken. Nadat u deze groepjes heeft samengesteld, heeft u een groot ontbijtpakket.

Wilt u nog meer advies van onze specialisten? Maak dan een afspraak met een showroom bij u in de buurt. Zij kunnen u alles vertellen over het stylen van producten en kerstpakketten!