1. Home
  2. Tips en tricks: hoe kies je een verrassend kerstgeschenk?

Tips en tricks: hoe kies je een verrassend kerstgeschenk?

| 14 juli 2020
Tips en tricks: hoe kies je een verrassend kerstgeschenk?
Tips en tricks: hoe kies je een verrassend kerstgeschenk?

Hoe verras jij je collega’s ieder jaar weer opnieuw? Het is lastig elk jaar weer opnieuw een origineel kerstgeschenk te verzinnen. Hierbij helpen wij je graag! In deze blog geven wij je een paar tips en tricks die jou helpen om ook dit jaar je collega’s te verrassen. Lees snel verder!

1. Leer je collega’s kennen

Het klinkt heel simpel, maar het is de basis van het kiezen van een geschenk: leer je collega’s kennen. Ga persoonlijk met ze in gesprek, ontdek wat voor soort cadeaus zij het leukst vinden en wat hun interesses zijn. Door je collega’s persoonlijk te leren kennen, ontdek jij wat voor soort cadeau bij hen past. Worden je collega’s bijvoorbeeld blij van een kerstpakket, of kiezen ze liever zelf een cadeau? Of zijn je collega’s bijvoorbeeld geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen of houden ze juist van reizen?

2. Iets anders dan een traditioneel kerstpakket

Het kerstpakket is hét traditionele geschenk voor tijdens Kerst. Maar wil jij je collega’s écht eens verrassen? Ontdek dan eens wat voor andere opties er zijn. Laat je collega’s zelf kiezen met een online keuze cadeau, of verras ze met een (digitaal) kerstevent. Wil je toch een kerstpakket geven? Kies dan eens een ander kerstpakket dan normaal. Bijvoorbeeld een modern, vernieuwend pakket. Zoals een lifestyle kerstpakket met hippe eyecatchers of een sportief kerstpakket waarmee iemand goed het nieuwe jaar start. Onze trendspecialisten zorgen ervoor dat we elk jaar een hip, trendy assortiment aan kerstpakketten hebben.

3. Geef bijzonder en met aandacht

De wijze waarop je een kerstcadeau geeft aan je collega’s, is net zo belangrijk als het cadeau zelf.  Door het uitreikmoment van je kerstgeschenk speciaal te maken, laat je een onvergetelijke indruk achter, doordat je nét dat beetje extra doet. Met een feestelijke (digitale) borrel, pubquiz, escape room, een individueel compliment of mooie kaart met persoonlijke boodschap maakt je geschenk nóg specialer.

4.Stel je eigen kerstpakket samen

Heb jij meer dan 50 collega’s en wil je een verrassend cadeau aan je collega’s geven? Stel dan zelf een pakket samen.  Kies een hippe eyecatcher als basis en bouw hierom met andere producten een mooi kerstpakket. Zo stem je het pakket geheel af op de wensen van je collega’s en jouw bedrijf. Ontdek alle mogelijkheden met onze adviseurs.

5. Geef een cadeau volgens de laatste trends

Niets is leuker dan wanneer je kerstpakket past bij de allerlaatste trends. Elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van kleur, materialen, items en lifestyle. Maar ook in de maatschappij zijn elk jaar weer nieuwe trends. Deze vormen de basis van ons assortiment. De trends liggen ten grondslag aan onze exclusieve kerstpakketten, maar zien we ook terug in ons Online Keuze Cadeau assortiment. Door een cadeau geven volgens de laatste trends verras je je collega’s zeker elk jaar opnieuw!

Ben je geïnspireerd en heb je al volop leuke ideeën voor een verrassend kerstgeschenk? Onze adviseurs denken graag met je mee. Maak een afspraak en breng je inspiratie tot leven!