1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Stoere kerstpakketten voor mannen: 5 tips

Stoere kerstpakketten voor mannen: 5 tips

| 17 augustus 2017
Stoere kerstpakketten voor mannen: 5 tips
Stoere kerstpakketten voor mannen: 5 tips

Welk kerstpakket kiest u voor uw mannelijke collega’s? Verras met een geschenk die helemaal bij hen past. We inspireren u graag met 5 tips.


1. Biertje erbij
Een gezellige vriendenavond, een avondje op de bank of een smakelijk diner. De smaak van koud bier maakt elke gezellige gelegenheid compleet.  Een biertje is dus altijd een goed idee voor uw mannelijke collega’s. Kerstpakketten als ‘De tapperij’ en ‘Voor de lekkere trek’ vallen dus gegarandeerd in de smaak.


2. Smakelijke borrelavond
Chips, toastjes, kaaspuntjes en een borrelmix. Deze smakelijke snacks komen altijd van pas. Bijvoorbeeld tijdens het uitpakken van cadeaus, een spannende voetbalwedstrijd of feestje. Verras uw mannelijke collega’s met een heerlijk borrelpakket zoals ‘Smaakvolle kerst’ en ‘Stoer snacken’. Deze kerstpakketten hebben alle ingrediënten voor een gezellige borrelavond.


3. Groot, groter, grootst
Een kerstpakket met lekker veel eten. Daar maakt u uw mannelijke collega’s sowieso blij mee! Binnen elk budget vindt u pakketten met vele hapjes, drankjes en snacks. Geef uw collega’s een grootse voorraad voor de feestdagen met ‘Goed voorbereid’, ‘Stralende kerst’ of ‘Puur goud’. Een heerlijke proeverij om van te genieten!
4. Barbecueën en grillen
Het braden van vlees, het spelen met vuur en de hete kolen halen in elke man de chef in hen naar boven. Daarom zijn de BBQ pakketten als ‘Vlam in de pan’ en ‘Groots grillavontuur’ een goede keuze voor uw mannelijke collega’s. Zo kunnen uw collega’s aan de slag met rijk belegde hamburgers, saté en pulled chicken!5. Sterke drank
Op zoek naar stoere kerstpakketten? Dan is het geschen 'Gek op whisky' ideaal. Een stoere ton vol smakelijke verrassingen! Na het uitpakken vullen uw collega’s ‘m met ijsblokjes en flesjes bier. Tijd voor een gezellige snackavond. Met gevulde taco’s, smokey barbecuechips, pittige chorizo en gekruide olijven. Zet de hapjes maar klaar.
 

 
Zelf een stoer kerstpakket samenstellen
Wilt u zélf een kerstpakket samenstellen? Ook dat is mogelijk. Maak een afspraak en vertel ons uw wensen. Wij inspireren u graag met verrassende ideeën. Ons team van experts staat voor u klaar.
 
Ontdek het assortiment
Benieuwd naar alle kerstpakketten? Ontdek ons hele assortiment.