1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Showrooms Makro Kerstpakketten geopend

Showrooms Makro Kerstpakketten geopend

| 2 juni 2014
Showrooms Makro Kerstpakketten geopend
Showrooms Makro Kerstpakketten geopend

​De zestien showrooms van Makro Kerstpakketten zijn weer geopend.

De zestien showrooms van Makro Kerstpakketten zijn weer geopend. Met een trendy thema, een volledige restyling van de showrooms en een nieuw assortiment is Makro Kerstpakketten klaar voor aankomend seizoen. Nieuwe leveranciers en partners dragen bij aan het marktleiderschap van Makro Kerstpakketten. Al meer dan 45 jaar verzorgt Makro Kerstpakketten ruim 1,4 miljoen pakketten per jaar voor ondernemers en instellingen in binnen- en buitenland.

Moderne Kersttradities
Makro Kerstpakketten is zowel marktleider als trendsetter op het gebied van eindejaarsgeschenken. Dit jaar heeft het team zich laten inspireren door vooraanstaande trendwatchers. Trends als het gebruik van natuurlijke materialen, texturen en producten, de herbeleving van oude ambachten zoals breien en haken en de invloeden van de jaren ‘ 60 en ’70 hebben geleid tot het nieuwe thema ‘Moderne Kersttradities’. Enerzijds inspelend op het gevoel dat vroeger alles beter was, anderzijds de gemakken van deze tijd, zoals moderne technologie en social media. Oftewel: tradities met een moderne twist. Makro Kerstpakketten biedt een breed assortiment: van traditioneel naar modern en van ouderwets naar eigentijds nieuw.

Nieuwe partners
Door de samenwerking met gerenommeerde partijen is Makro Kerstpakketten in staat om ieder jaar weer de beste kwaliteit én een onderscheidend assortiment aan te bieden. Voor aankomend seizoen is er wederom een uitbreiding in samenwerkingspartners. Makro Kerstpakketten gaat onder andere samenwerken met Librije’s Winkel uit Zwolle. Verder investeert Makro Kerstpakketten wederom in de online-verkopen en introduceert nog vóór de start van de winkelverkopen (half oktober) een volledig nieuwe website.

Showrooms in heel Nederland
Er zijn in totaal 16 showrooms in heel Nederland, gelegen bij de Makro hoofdvestigingen. De showrooms zijn vanaf deze week elke werkdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur. In de showrooms wordt een selectie van ruim 1.500 artikelen gepresenteerd en naast de zogenaamde Inspiratie-Pakketten is het mogelijk om volledig zelf een pakket samen te stellen. Ook presenteert Makro Kerstpakketten het online keuzeconcept CadeauCarrousel.nl en is er een royaal aanbod aan huisselectie- en geschenkpakketten.


Duiven, juni 2014
 

0 reacties

Reageer op dit artikel