1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Personaliseer uw kerstgeschenk in onze showroom

Personaliseer uw kerstgeschenk in onze showroom

| 30 augustus 2016
Personaliseer uw kerstgeschenk in onze showroom
Personaliseer uw kerstgeschenk in onze showroom

Wilt u uw waardering op een bijzondere manier laten zien dit jaar? Dat kan! Verras uw collega’s met een gepersonaliseerd kerstgeschenk. Maak een afspraak met een van onze showrooms en geef een bijzonder kerstpakket.

Maak uw kerstgeschenk persoonlijker
Een kerstpakket op maat ontvangen is al een hele verrassing, maar door het te personaliseren wordt het nog specialer. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke brief met een kerstboodschap of een kerstkaart in uw eigen huisstijl. U kunt zelfs de verpakking, envelop of doos geheel naar wens laten ontwerpen. Zo waardeert u uw collega’s met een uniek en origineel cadeau.

Lof: personaliseer geheel naar wens
Ook Lof kunt u volledig personaliseren. Stel uw budget vast en kies uit ons ruime assortiment aan cadeaus dat past bij uw organisatie en collega’s. Maak een keuze uit de verschillende verpakkingen of laat deze zelfs volledig op maat ontwerpen.
Ook kunt u uw werknemers een persoonlijke welkomstboodschap of zelfs video laten zien. Daarnaast is het ook mogelijk om volledige gepersonaliseerde complimenten aan al uw werknemers te tonen. Ook uw bestelsite, kerstkaart en boodschap kunt u personaliseren. Zo wordt het uitpakken voor uw collega’s extra verrassend. Hier vindt u verschillende voorbeelden van online keuze cadeaus op maat!

Ontdek de mogelijkheden
Bent u benieuwd hoe u uw kerstgeschenk kunt personaliseren? Maak dan nu een afspraak met een van onze showrooms. Doe inspiratie op en krijg advies van onze specialisten. Zij vertalen uw ideeën in een persoonlijk kerstgeschenk en helpen u graag om uw collega’s te verrassen.