1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Origineel kerstpakket geven? 5 tips op een rij

Origineel kerstpakket geven? 5 tips op een rij

| 17 augustus 2017
Origineel kerstpakket geven? 5 tips op een rij
Origineel kerstpakket geven? 5 tips op een rij

Een origineel kerstpakket waarmee u uw collega’s écht verrast? Ga eens voor een bijzonder thema en bijpassende cadeaus. Doe inspiratie op met onderstaande geschenken. Ze staan garant voor een fantastisch eindejaar.

Zin in soep
Een onvergetelijk eindejaarsdiner: het begint bij een heerlijk voorgerecht, zoals volle tomatensoep met verse basilicum en knapperige soepstengels. Dit pakket bevat alle ingrediënten voor een fantastische start van het diner.
 
Liever smullen van een ander soepje? In het kookboekje vinden uw collega’s de lekkerste recepten. Kies maar uit!


Ontdek het pakket>>

Food festival
Food truck festivals, we zijn er dol op. Samen genieten van smaakvolle gerechtjes uit alle windstreken. Zoals gegrilde hamburgers met uienchutney, Spaanse tapas of pulled chicken met smokey barbecuesaus…

Gun collega’s dit festivalgevoel óók tijdens het eindejaar met een origineel kerstpakket vol cadeaus die bijdragen aan een ware food truck experience.

Ontdek het pakket>>

Trendy nieuw jaar
Wens uw collega’s een gelukkig nieuwjaar met een origineel kerstpakket gevuld met trendy cadeaus voor een knallende oudjaarsavond. Heerlijke smulsnacks, exclusieve champagne, luxe flûtes, confetti, sfeervolle lichtjes… En alles prachtig verpakt.
 
Door alle gezelligheid de tijd vergeten? De moderne klok steekt daar een stokje voor. Laat het aftellen maar beginnen. Proost!

Ontdek het pakket>>

Natuur in huis
Veel groen in huis, gecombineerd met hout, stoer beton en moderne accessoires. De botanische woonstijl is helemaal van nu. Met dit pakket genieten uw collega’s volop van deze fantastische trend.
 
Verras met het prachtige vetplantje en de houten lantaarn. Maar ook met heerlijke snacks, sap van appel en peer, kaneelkoekjes en een warm fleecedekentje!
 
Ontdek het pakket>>

Mexicaans feestmaal
Een tafel vol kleurrijke tapasschaaltjes met de lekkerste culinaire gerechtjes. Uw collega’s vieren een waar Mexicaans feestje met dit rijkgevulde pakket vol smakelijke én sfeervolle cadeaus.
 
Warme nacho’s uit de oven met gesmolten kaas en smaakvolle salsadip. Gevolgd door zelfgemaakte tarwetortilla’s met gekruid gehakt en verse guacamole. Buen apetito!

Ontdek het pakket>>
 
Ontdek het assortiment
Benieuwd naar alle kerstpakketten? Ontdek ons hele assortiment.