1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Onze populairste pakketten tot nu toe!

Onze populairste pakketten tot nu toe!

| 4 november 2016
Onze populairste pakketten tot nu toe!
Onze populairste pakketten tot nu toe!

Ieder jaar zijn er weer kerstpakketten die extra goed in de smaak vallen bij onze klanten. Deze gaan dan ook ontzettend snel de deur uit! We houden dan ook nauwkeurig bij welke kerstpakketten populair zijn en welke het hardst gaan. Bestel ze snel, want op is op. Bent u benieuwd welke kerstpakketten dit jaar favoriet zijn? Lees dan verder!

1. Groot, groter, grootst
Met dit enorme pakket hoeven uw collega’s tijdens de feestdagen niet meer naar de supermarkt.Dit meest populaire eindejaarsgeschenk zit boordevol A-merken waar iedereen blij van wordt. Geen wonder dat het op de eerste plek staat! Voor zowel de zoetekauw als de hartige snacker is er namelijk genoeg om uit te kiezen. 

2. Groots geven
Feestpasteitjes, kandijkoeken, pasta, Doritos, Belgische wafels…met een inhoud van meer dan 46 producten is het begrijpelijkdit pakket favoriet is. Geef een groots gebaar met dit XL kerstpakket. Wilt u ook weten wat er allemaal in zit? 

3. Goud & groots
Een groots kerstpakket vol lekkernijen, gehuld in feestelijke gouden verpakkingen. Dit pakket staat op de derde plek van de meest populaire kerstpakketten.Geef uw collega’s een gouden blijk van waardering met dit mooie eindejaarsgeschenk. Geniet van Fairtrade thee, pralines, tagliatelle, nougat en nog 33 andere producten die in dit goud & groots pakket zitten.

4. Heerlijke kerst
Het wordt smullen deze kerst met dit populaire pakket vol traditionele kerstproducten. Door de rode verpakkingen wordt de kerstsfeer extra benadrukt. Een klassiek pakket om uw collega’s te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.

5. Smakelijke snacks
Kerst is niet alleen uitgebreide vijfgangendiners, maar ook gezellige borrels en feestjes. En bij dat laatste horen natuurlijk veel snacks! Populair is daarom dit pakket, vol hapjes om van te smullen tussen de diners door. En dat ook nog eens voor een zeer lage prijs! 

Heeft u nog geen kerstpakket, maar spreekt een van deze kerstgeschenken u wel aan? Wees er dan snel bij, want op is op!