1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Nieuwe manieren van koken met uw kerstgeschenk

Nieuwe manieren van koken met uw kerstgeschenk

| 26 oktober 2016
Nieuwe manieren van koken met uw kerstgeschenk
Nieuwe manieren van koken met uw kerstgeschenk

Makro Kerstpakketten houdt de ontwikkelingen goed in de gaten om u bijzondere trends en inspiratie te geven. Zo helpen we u bij het zoeken van een verrassend kerstgeschenk voor uw collega’s. Heeft u nog geen kerstgeschenk en heeft u inspiratie nodig? Dan bent u op de goede plek beland. Lees gauw verder en laat u inspireren!

Een eerlijk kerstgeschenk
Iets goeds doen voor de wereld kan heel simpel zijn zoals bijvoorbeeld kiezen voor fairtraide en biologische producten. Zo kiest u bewust voor eerlijke producten, die ook nog eens heel lekker zijn. Nadat u de maaltijd op tafel zet, kunt u niet alleen heel erg trots zijn op uw culinaire meesterwerk. Maar ook heeft u iets goeds gedaan! Bent u van plan om een heerlijke brunch te bereiden en wilt u fairtrade producten gebruiken? Bekijk dan ons eerlijke assortiment!

Koken met een twist
Van traditionele ingrediënten gaan we steeds meer experimenteren met de smaken van onze vertrouwde gerechten. Logisch, want we willen niet telkens dezelfde smaken proeven. Maar u hoeft niet meteen het hele gerecht om te gooien. Met slechts één verandering in de ingrediënten kunt u uw gerecht een hele nieuwe smaakbeleving geven. Gebruikt u bijvoorbeeld altijd wijn in uw runderstoofpot? Vervang de wijn eens met een Kwak biertje. Dit geeft uw gerecht een verrassende nieuwe smaak die uw gasten zullen verrassen. Nieuwsgierig? Lees hier meer over ‘koken met bier’.

Samen koken met een origineel kerstgeschenk
Het is altijd leuker om iets samen te doen. Dus waarom gaan we niet samen koken? Dit maakt koken een stuk gezelliger, maar daarnaast ook nog leerzaam. Zo kunnen jullie tips aan elkaar uitdelen, die ieder gerecht nog lekkerder maakt! Ga samen heerlijke gerechtjes bereiden met ‘Oh happy gourmet’ of proef en draai met ‘Tour de Table’. U kunt nieuwe recepten uitproberen en nieuwe smaken proeven. Wees creatief en experimenteer!

Heeft u inspiratie gekregen? Maak dan snel een afspraak met een showroom bij u in de buurt. Onze specialisten vertalen uw inspiratie naar een bijzonder kerstgeschenk.