1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Natuurlijk en hip: deze houtlook placemats

Natuurlijk en hip: deze houtlook placemats

| 31 mei 2016
Natuurlijk en hip: deze houtlook placemats
Natuurlijk en hip: deze houtlook placemats

Het is een van de belangrijkste trends voor het interieur dit jaar: het gebruik van natuurlijke materialen. Denk aan leer, beton en ook hout. Maak uw collega’s daarom blij met deze hippe houtlook placemats.

Bij een placemat denkt u misschien niet direct aan een stijlvolle woonaccessoire. Deze exemplaren, met aan iedere kant een ander houten design, zijn trendy en multifunctioneel! Zo kunt u ze ook gebruiken als sfeervolle onderzetter. Zet er bijvoorbeeld wat verschillende soorten vaasjes op. Ontzettend leuk en hip. Ook bij het ontbijt, de lunch of het diner komen deze placemats van pas. Een verrassende manier van serveren.

De placemats  zijn een waardevolle toevoeging aan uw kerstpakket op maat. We helpen u graag in één van onze 16 showrooms met het verder samenstellen van uw pakket. Kies bijvoorbeeld ook voor verschillende ontbijtproducten, zodat uw collega’s genieten van een gezond ontbijt [link naar pagina Start de dag goed] of een uitgebreide brunch. Of ga voor iets anders en verras uw collega’s met een grandioze cadeautoren. Uitpakken wordt dan ‘echt een feestje.

P.S. Lees nog meer tips voor het zelf samenstellen van uw kerstpakket.