1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Maak het uitreiken van kerstgeschenken bijzonder

Maak het uitreiken van kerstgeschenken bijzonder

| 14 december 2016
Maak het uitreiken van kerstgeschenken bijzonder
Maak het uitreiken van kerstgeschenken bijzonder

Weet u al hoe u uw eindejaarsgeschenken gaat geven? Een kerstpakket krijgen is natuurlijk al heel leuk, maar de manier waarop het gegeven wordt maakt het voor uw collega’s extra bijzonder. Zo kunt u uw waardering voor hen op een speciale manier laten zien. Hieronder helpen we u alvast op weg!

Maak het uitreiken van kerstgeschenken bijzonder
Heeft u al nagedacht hoe u de kerstgeschenken gaat geven? Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat werkend Nederland waardering van hun werkgever van groot belang vindt. En dat de werkgever moeite voor ze heeft gedaan is voor hen het belangrijkst. Daarom is het leuk en van belang om van het uitreiken van de kerstgeschenken een bijzonder moment te maken. Een kerstpakket krijgen is natuurlijk al heel leuk! Maar de manier waarop u het geeft, maakt het voor uw collega’s extra speciaal. Breng voor dit moment uw collega’s bij elkaar om samen het jaar goed af te sluiten. U neemt hiermee de tijd om uw collega’s te woord te staan en ze te bedanken voor hun prestaties van het afgelopen jaar. Zo laat u zien dat u moeite heeft gedaan om er een echt momentje van te maken en zet u uw collega’s echt even in het zonnetje.

De kerstborrel: Borrelen maar!
Nadat u de tijd heeft genomen om uw collega’s te bedanken en u de kerstgeschenken heeft uitgereikt kan de kerstborrel beginnen. Hier kunt een gezellige gebeurtenis van maken met heerlijke hapjes en drankjes. Laat uw collega’s even lekker genieten van hun leuke kerstgeschenk die zij net in ontvangst hebben genomen. Uw waardering is voor uw collega’s goud waard en mag dan ook even goed gevoeld worden! Blik terug op het afgelopen jaar en kijk samen voorruit naar het nieuwe jaar. Hoe u uw kerstborrel ook inricht; het uitreiken van de kerstgeschenken wordt een echte verrassing!