Kiezen uit 40.000 cadeautjes

| 24 mei 2016
Kiezen uit 40.000 cadeautjes
Kiezen uit 40.000 cadeautjes

Wist u dat wij al in april druk bezig zijn met het samenstellen van de kerstpakketten van 2016? Onze specialisten kiezen de beste en leukste producten voor u uit, en dat in slechts enkele weken tijd. Er wordt gekeken naar de laatste trends, de nieuwste snufjes en de sfeervolste items. Dat ziet u terug in al onze kerstpakketten.

Al in januari beginnen onze inkopers met het selecteren. Tot en met maart zijn zij druk in de weer, om zo de leukste producten te vinden voor in uw eindejaarsgeschenk. Jaarlijks worden er op deze manier 40.000 artikelen verzameld. Welk item gaat u terugvinden in uw cadeau?

Nadat de artikelen zijn verzameld, starten de selectieweken in april. Een hectische periode, waarbij tientallen kerstpakketspecialisten zich verzamelen om de kerstpakketten samen te stellen. De juiste producten worden bij elkaar gezocht, om zo een origineel pakket te vormen. De artikelen komen uit alle hoeken van de wereld: van de nieuwste gadgets uit Japan, tot de pittigste Zaanse kazen. Er worden honderden pakketten samengesteld in deze periode! Het resultaat? Een ruime keuze aan speciale, uitgebreide en vooral heel leuke kerstpakketten. Deze vindt u vanaf juni terug op onze webshop of in een van de showrooms bij u in de buurt. 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief.

Houd mij op de hoogte >>