1. Home
  2. Kerstpakketten voor het hele gezin

Kerstpakketten voor het hele gezin

| 3 oktober 2019
Kerstpakketten voor het hele gezin
Kerstpakketten voor het hele gezin

Kerst, een feest dat we vieren met het gezin. Wat is er fijner dan samen gezellig spelletjes doen, lekker eten en op de bank kerstfilms kijken? Hierbij mag natuurlijk het kerstpakket niet ontbreken!

Verras uw collega’s met een kerstpakket dat leuk is voor het hele gezin. Ontdek hieronder onze kerstpakketten tips voor jong en oud.

HS 11 Let it Snow

Beleef samen met het gezin een het echte kerstgevoel. Met het kerstpakket ‘Let it Snow’ bouwt u samen een kerstdorp. Alle producten uit dit kerstpakket zijn verpakt als kersthuisjes. Gebruik de doos als achtergrond en de vilten kerstboom om het kerstdorp helemaal af te maken! Zo creëert u binnen no-time het ultieme kerstgevoel. De kersthuisjes zijn uiteraard gevuld met allerlei soorten lekkernijen, zoals een red velvet cake, chocodrank, aardappelchips en kaas-ui zoutjes. Daarnaast krijgt dit kerstpakket nog een magisch tintje met de Zappar app. Scan het Zappar teken op de verpakkingen met een smartphone en zie het kerstdorp tot leven komen! Let it Snow’ is een exclusief kerstpakket van Makro Kerstpakketten.

Meer weten? Ontdek Let it Snow.

HS 35 Merry Christmas

Kom alvast in de gezellige kerstsfeer met ‘Merry Christmas’. Met dit kerstpakket bouwt u ook een leuk kerstdorp. Klap de doos uit, gebruik de verpakkingen en maak de kerstsfeer in u huis compleet. Leuk voor jong én oud! Kom nog meer in de winterse stemming dankzij de opbergmand, lichtsnoer en plaid. Heerlijke lekkernijen mogen uiteraard niet ontbreken. Proef de heerlijke smaken van de Candy canes, marshmallows, aardappelchips en kaasdip. Scan de Zapper symbolen op de huisjes met een smartphone en zie het kerstdorp tot leven komen! ‘Merry Christmas’ is net zoals ‘Let it Snow’ exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten.


Meer weten? Ontdek Merry Christmas.

HS 32 New Year’s Eve

Start het jaar onvergetelijk met het ‘New Year’s Eve’ kerstpakket. Tel samen af naar met de sterretjes en de party poppers. Maak het thuis gezellig met de ballonnen, de champagneglazen en geniet samen van het NYE spel. Gebruik de photo props om onvergetelijke momenten te creëren met het hele gezin. Tijdens deze bijzondere avond kunnen de hapjes natuurlijk niet ontbreken, daarom is dit kerstpakket gevuld met allerlei snacks. Zoals de klassieke olliebollenmix, XXL pretzelsticks, party mix en de lekkere knettersuikerkoekjes. ‘New Year’s Eve’ is exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten.
 
Meer weten? Ontdek New Year’s Eve.

HS 10 Babbels en knabbels

Wat is er leuker dan een gezellige avond op de bank met het hele gezin? Het kerstpakket ‘Babbels en knabbels’ maakt de avond compleet met heerlijke producten om samen van te genieten op de bank. Proef de donut koekjes, blondies cake, chocolade reep bes en hazelnoot en de zeezout chips. Alle producten in ‘Babbels en knabbels’ hebben een grappige en pakkende tekst, waardoor u een glimlach op elkaars gezicht creëert. Met het trendy memobord geeft u een leuke twist aan uw keuken of woonkamer, alle favoriete kaarten en foto’s van het gezin kunt u erop kwijt.

Meer weten? Ontdek Babbels en knabbels.

HS 17 Groot en goud

Maak de kerst compleet met dit rijk gevulde kerstpakket. ‘Groot & Goud’ bestaat uit alleen maar lekkere producten, perfect voor alle gezinnen! Een goed gevulde voorraad tijdens de feestdagen is namelijk onmisbaar. Daarom is ‘Groot & Goud’ gevuld met heerlijke lekkernijen voor elk moment van de dag! Proef de lekkere snacks, kook een overheerlijke pasta met de rigationi en gehakte tomaten en geniet van een lekkere borrel met snacks. Er is voor ieder wat wils op elk moment van de dag. Voor de kinderen zoetigheden zoals Harbio, Twix en voor de bierliefhebbers een lekkere Hertog Jan.
 
Meer weten? Ontdek Groot en goud.

HS 40 Herman’s Kerstgourmet 

Tijdens Kerst kan het gourmetten niet ontbreken, daarom stelden wij samen met chef-kok Herman den Blijker: ‘Herman’s Kerstgourmet’. Gourmet in stijl met het gourmetstel van hoge kwaliteit en dek de tafel netjes met het luxe servies. Zo wordt gourmetten een culinair spektakel! Daarnaast zitten er allerlei verrassende ingrediënten in het kerstpakket met heerlijke smaken, zoals Mediterraans plukbrood in bakblik, salsadip, olijfolie en een heerlijke rode wijn. Extra bijzonder: met dit kerstpakket geeft Herman den Blijker handige tips voor tijdens het gourmetten. Scan het Zapper symbool met de gratis Zappar app op uw smartphone en zie de verpakkingen tot leven komen! Daarnaast is Herman’s Kerstgourmet exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten.


Meer weten? Ontdek Heman’s Kerstgourmet.