Kerstpakketten voor haar

| 6 juli 2018
Kerstpakketten voor haar
Kerstpakketten voor haar

Uw vrouwelijke collega’s bedanken voor hun harde werk? Doe het met een passend eindejaarsgeschenk. Ook dit jaar zijn onze trendspecialisten op zoek gegaan naar de perfecte cadeaus voor vrouwen. Lees gauw verder hoe u ze kunt verrassen!

Druk op de pauze knop: Heerlijk ontspannen
Na een jaar hard werken is een even opladen welverdiend. Druk voor hen op de pauzeknop en laat ze heerlijk ontspannen en de waan van alledag vergeten. Zo kunnen ze zich weer opladen voor het neiuwe jaar. Vrouwen vinden het heerlijk om een momentje voor zichzelf te hebben en zich heerlijk in de watten te leggen. Verwen uw collega’s daarom met ‘Offline genieten’, een kerstpakket vol leuke items waarmee je echte genietmomentjes kunt creeren in een rustgevend interieur. Of kies voor ‘Press pause’, en prachtigs groots pakket vol lekkere en mooie items waarmee uw collega’s echt kunnen genieten, wifi niet.

Luxe geschenken
Elke vrouw wordt blij van mooie luxe producten die bovendien ook nog verpakt zijn in een indrukwekkende geschenkdoos! Zo wordt uitpakken echt een feestje en voelt men zich extra gewaardeerd. Bekijk onze mooie pakkettenThank you’  enMany thanks’een lust voor het oog en bovendien vol prachtige en heerlijke producten die ieder vrouwenhart sneller doen slaan.
 
Een cadeau met een verhaal
Een cadeau dat een steentje bijdraagt. Niet alleen mooi om te geven, maar ook om te krijgen! Verras uw vrouwelijke collega’s met ‘Warme winter’, waarbij u per pakket 1,- doneert aan de LINDA.foundation. Dit super leuke pakket, in handige shopper, is bovendien samengesteld door Pauline van ‘Uit Pauline’s Keuken’. Vol heerlijke producten die zorgen voor dat echte warme, winterse gevoel. Of steun Make a Wish Nederland met ‘Hartverwarmend’, een pakket vol complimentjes waarmee uw collega’s heerlijk op de bank kunnen kruipen met een lekkere plaid.

Kortom, veel keuze voor uw vrouwelijke collega’s.

Wilt u nog meer inspiratie? Klik dan hier voor alle kerstpakketten voor vrouwen!