1. Home
  2. Kerstpakketten voor de goede voornemens

Kerstpakketten voor de goede voornemens

| 18 oktober 2019
Kerstpakketten voor de goede voornemens
Kerstpakketten voor de goede voornemens

Het nieuwe jaar komt er weer aan, dus wordt het ook weer tijd om aan goede voornemens te denken.

Wat wilt u volgend jaar graag bereiken? Wat het ook is, elk jaar is het weer een uitdaging om goede voornemens vol te houden. Geef daarom uw collega’s een steuntje in de rug met onze kerstpakketten voor de goede voornemens. Bekijk hier onze tips!

 

Duurzaam en gezond leven met Vitale Start 


Start het jaar gezond met ‘Vitale Start’, een kerstpakket gevuld met verantwoorde en gezonde producten. Ga aan de slag in de keuken met de Thaise curry pasta, witte noedels en geniet van al het verantwoorde lekkers. Tevens bevat het kerstpakket een bamboe mand, deze is ook te gebruiken als dienblad. De mand is ecologisch verantwoord, het is namelijk gemaakt van gedroogde Hyacinten. Alle producten uit dit kerstpakket dragen op hun eigen manier bij aan een duurzame toekomst. Hiermee starten uw collega’s het jaar gegarandeerd goed!

Reizen met Citytrip en Around the world


      

Mooie reizen maken die je voor altijd zult herinneren, daar droomt toch iedereen van? Met de kerstpakketten ‘Citytrip’ en ‘Around the world’ starten uw collega’s vol reislust aan het nieuwe jaar. Elk kerstpakketten heeft een handige trolley of tas, deze zijn perfect om mee te nemen op reis. Ook zijn de kerstpakketten aangevuld met leuke gadgets, die perfect zijn voor mee op reis. Bekijk hoe actief u bent geweest met de stappenteller uit ‘Citytrip’. Daarnaast bevat ‘Around the world’ bevat een handige LED-zaklamp, onmisbaar voor op reis, ook is er een mooie drinkfles toegevoegd. Lekkere snacks voor mee op reis maken het geheel compleet. Geef uw collega’s deze reislustige kerstpakketten vol met lekkernijen en laat ze genieten van het avontuur!

Sporten met workout 

Help uw collega’s met een actievere levensstijl. ‘Workout’ staat helemaal in het teken van sportiviteit. Ga sporten met de boxtas en sporthanddoek. Na het sporten train je ook nog je hersens met de scheurkalender. Geef een stoere en sportieve look aan je interieur met de onderzetters en dumbell kandelaars. ‘Workout’ is extra speciaal voor uw collega’s, het kerstpakket is namelijk exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten.

Ontspannen met Press Pause

Wilt je meer tot rust komen in het nieuwe jaar? Begin het jaar vol ontspanning met 'Press Pause'. Met dit stijlvolle kerstpakketten kom je tot rust en geniet je van een moment voor jezelf. De lifestyle accessoires zijn echte musthaves voor een rustgevend interieur. Creëer thuis een rustige omgeving met de opbergpoef, serveer de hapjes op de etagère en kruip onder de plaid op de bank. Met de unieke kaars geef je een klassiek tintje aan uw interieur. Help uw collega om te ontspannen met Press Pause, exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten.

Samen genieten van quality time met Samen op pad

Laat uw collega’s genieten van quality time met ‘Samen op pad’, buiten of gewoon lekker thuis. Ga actief met vrienden en familie op pad in de buitenlucht of genieten samen thuis. De rugzak kunt u gebruiken voor een dagje uit, de fleeceplaid mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een gezellige picknick. Of proef thuis samen de snacks tijdens een leuke film of gezelschapsspel, geniet van de lekkere smaken en het gezellig samenzijn! Het kerstpakket ‘Samen op pad’ is exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten.