Kerstpakketten vol tradities

| 6 juli 2018
Kerstpakketten vol tradities
Kerstpakketten vol tradities

Een traditioneel kerstpakket, gevuld met eten. Nog steeds een hooggewaardeerd geschenk voor de meeste collega’s. Binnen elk budget vindt u rode en gouden pakketten met heerlijke versnaperingen. Welk traditioneel kerstpakket kiest u dit jaar? Laat u hieronder inspireren!

1. Gouden Glorie


Het kerstpakket voor wie van lekker snoepen houdt. Dit pakket bevat zo veel lekkers, dat wordt moeilijk afblijven. Van lekkere chocolade, koek en snoep tot lekkere zoutjes voor bij de borrel. Met dit complete pakket met een fijn prijsje, wordt iedereen blij.
 
Meer weten? Bekijk het pakket!

2. Mooi opgeborgen

Dat is nog eens een handig kerstpakket.  Al het lekkers zit namelijk opgeborgen in een mooie zwarte Curverbox. Handig om na de kerst de kerstballen in op te bergen! De box zal namelijk snel leeg zijn, zoveel lekkers zit er in. Van wafels en chocolade tot een heerlijk mosterdsoepje.
 
Meer weten? Bekijk het pakket!

3. Heerlijk rood


Gezellig tafelen met vrienden of familie tijdens de feestdagen? Heerlijke snacks mogen aan zo’n borrelavond niet ontbreken! Van chips en nootjes tot knakworsten en toastjes. Uw collega’s kunnen zelfs een overheerlijke pizza maken met de pizzabodem en tomatensaus! Voor ieder wat wils met dit kerstpakket.

Meer weten? Bekijk het pakket!4. Gouden tradities


Kerst- ontbijt, -brunch of -diner? Het kerstpakket 'Gouden tradities' heeft voor elke gelegenheid de lekkerste versnaperingen!  Oneindig veel keuze: beschuit, ontbijtkoek, hotdogs, pannenkoeken, tomatensoep of noedels. Met deze luxe voorraad hebben uw collega’s alles in huis!

Meer weten? Bekijk het pakket!5. In geuren en kleuren

Wat veel lekkernijen! Verras uw collega’s met het royaal gevulde kerstpakket vol A-merken 'In geuren en kleuren'. Een echte verrassing om te krijgen. De dag begint goed met beschuit van Verkade en hagelslag van De Ruijter. Voor de lekkere trek kunnen uw collega’s kiezen uit Sultana, Pringles of Lion. Of bak zelf een heerlijke stroopwafelcake van Koopmans, lekker bij een kopje thee.

Meer weten? Bekijk het pakket!Nieuwsgierig naar het volledige assortiment? Bekijk hier alle kerstpakketten!