Kerstpakketten vol tradities

| 6 juli 2018
Kerstpakketten vol tradities
Kerstpakketten vol tradities

Een traditioneel kerstpakket, gevuld met eten. Nog steeds een hooggewaardeerd geschenk voor de meeste collega’s. Binnen elk budget vindt u rode en gouden pakketten met heerlijke versnaperingen. Welk traditioneel kerstpakket kiest u dit jaar? Laat u hieronder inspireren!

1. Traditioneel genieten

Help uw collega’s aan een goede voorraad voor de feestdagen. Met het rode kerstpakket 'Traditioneel genieten' hebben uw collega’s voor elke gelegenheid een lekkere snack op de plank liggen. Van maltesers en pinda’s tot chips en cocktailworstjes. Genoeg om uit te kiezen!

Meer weten? Bekijk het pakket!

2. Voorraad deluxe

Wow, wat een hoop lekkernijen! Uw collega’s weten niet waar ze moeten beginnen. Eerst bij de popcorn of toch eerst de zoute pepsels? En met welk drankje? Arizona of liever een Jupiler biertje? Met het kerstpakket 'Vooraad deluxe' is de keuze is reuze!

Meer weten? Bekijk het pakket!

3. Heerlijk groot

Gezellig tafelen met vrienden of familie tijdens de feestdagen? Heerlijke snacks mogen aan zo’n borrelavond niet ontbreken! Van chips en nootjes tot knakworsten en toastjes. Uw collega’s kunnen zelfs een overheerlijke pasta carbonara serveren of pannenkoeken bakken! Voor ieder wat wils met dit kerstpakket 'Heerlijk groot'. 

Meer weten? Bekijk het pakket!

4. Rode tradities

Kerst- ontbijt, -brunch of -diner? Het kerstpakket 'Rode tradities' heeft voor elke gelegenheid de lekkerste versnaperingen!  Oneindig veel keuze: beschuit, ontbijtkoek, hotdogs, pannenkoeken, tomatensoep of noedels. Met deze luxe voorraad hebben uw collega’s alles in huis!

Meer weten? Bekijk het pakket!

5. Merk-waardig

Wat veel lekkernijen! Verras uw collega’s met het royaal gevulde kerstpakket vol A-merken 'Merk-waardig'. Een echte verrassing om te krijgen. De dag begint goed met beschuit van Bolletje en gestampte muisjes van De Ruijter. Voor de lekkere trek kunnen uw collega’s kiezen uit Sultana, Pringles of M&M’s. ’s Avonds staat er Mie van Conimex op het menu. Klaar voor de borrelavond? De toastjes, chips én borrelnootjes staan al te wachten!

Meer weten? Bekijk het pakket!

Nieuwsgierig naar het volledige assortiment? Bekijk hier alle kerstpakketten!

Makro Kerstpakketten Nieuwsbrief

Ontvang:
  • Als eerste de beste aanbiedingen!
  • Het laatste kerstpakketten nieuws

Makro Kerstpakketten

Uw winkelmandje bewaren? Ontvang een e-mail, dan kunt u de bestelling op een later moment afronden.