1. Home
  2. Kerstpakketten tips van BN’ers

Kerstpakketten tips van BN’ers

| 3 oktober 2019
Kerstpakketten tips van BN’ers
Kerstpakketten tips van BN’ers

Geef uw collega’s een kerstpakket dat is samengesteld door een BN’er! Kies bijvoorbeeld voor een kerspakket dat is samengesteld met Pauline van Uit Pauline’s keuken. Of verras uw collega’s met een culinair kerstpakket van chef-kok Herman den Blijker.

Laat u inspireren door deze kerstpakketten, speciaal voor de echte foodliefhebbers!

Warme winter

Pauline is bekend van haar food blog ‘Uit Pauline’s Keuken’. Hierop staan mooie, lekkere en makkelijke recepten. Na het grote succes van haar blog, kookboeken en bakmixen, heeft ze nu ook een kerstpakket ontwikkeld! Het kerstpakket ‘Warme winter’ zorgt voor dat echte winterse gevoel. Hierin zitten heerlijke producten, zoals tomaat-basilicum kaaswafels, groentechips, crème de brie, caramel toffees en thee. Serveer al dit lekkers in de mooie schaaltjes en schenk de thee in de glazen. Genieten maar! Daarnaast bevat Warme Winter ook nog het magazine ‘Uit Pauline’s Keuken’. Hierin staan meerdere tips van Pauline en lekkere recepten. Alle benodigde ingrediënten passen allemaal in de ruime shopping bag. Handig om mee te nemen naar de markt of winkel! Extra bijzonder: met dit kerstpakket steunt u ook nog eens een goed doel. Er gaat namelijk per kerstpakket €1,- naar de LINDA foundation, zij geven gezinnen die in armoede leven een steuntje in de rug.


Bekijk hier Warme winter. 

Herman’s borrel

Herman den Blijker is bekend als chef-kok, runt meerdere restaurants, heeft diverse televisieprogramma’s én verschillende kookboeken. Het kerstpakket ‘Herman’s borrel’ straalt Herman’s passie voor lekker eten uit. Alle producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en lekker voor bij de borrel. Proef alle heerlijke snacks, bijvoorbeeld de duo snackbox met salami en zoutjes, BBQ marshmallows, het Mediterraans plukbrood in bakblik. Ook krijgt u een trendy houten serveerplank en een leren broodzakje. ‘Herman’s borrel’ is exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten. Scan de verpakkingen met de Zappar app en krijg tips van Herman, hierdoor komt het kerstpakket tot leven en maakt u het eindejaarsgeschenk nog bijzonderder!


Bekiijk hier Herman's borrel. 

Herman’s Kerstgourmet

Houden uw collega’s van gourmetten? Dan is ‘Herman’s Kerstgourmet’ het perfecte kerstgeschenk voor hen. In samenwerking met Herman den Blijker stelden wij ‘Herman’s Kerstgourmet’ samen. Met dit smakelijke kerstpakket wordt de traditionele kerstgourmet een waar spektakel! Herman’s Kerstgourmet is gevuld met heerlijke culinaire kwaliteitsproducten, zoals een kruidenbotermix, gourmetbrood, salsadip, olijfolie en nog veel meer lekkers. Een goed gourmetstel met luxe servies is daarbij natuurlijk onmisbaar. Dek de tafel op een stijlvolle manier met de serveerplank, saladeschaal, gourmettangen en bamboe spatels. Kortom, met Herman’s Kerstgourmet genieten uw collega’s zorgeloos van een heerlijke gourmet. Daarnaast heeft dit kerstpakket iets extra’s: scan de verpakkingen met de Zappar app en krijg culinaire tips van Herman tijdens het gourmetten! Herman’s Kerstgourmet is exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten.
  

Bekijk hier Herma's Kerstgourmet.