1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Kerstpakketten speciaal voor vrouwen

Kerstpakketten speciaal voor vrouwen

| 7 oktober 2016
Kerstpakketten speciaal voor vrouwen
Kerstpakketten speciaal voor vrouwen

Zoals u misschien al weet kunt u binnen ons ruime assortiment zoeken binnen verschillende thema’s. Ook voor uw vrouwelijke collega’s hebben we mooie kerstpakketten samengesteld. Het is niet makkelijk om ieder jaar weer een verrassend en origineel kerstgeschenk uit te kiezen. Daarom hebben we een aantal leuke kerstpakketten voor de dames uitgelicht:

Een kerstpakket vol gezelligheid
Met het kerstpakket Thee & lekkers’ heeft u alles in huis voor een leuke en gezellige middag. Maak het sfeervol in huis met de kandelaar en steek de kaarsen aan. Serveer de verschillende lekkernijen op het mooie dienblad en de gezelligheid kan beginnen. Nodig uw vriendinnen uit en laat ze kiezen uit uw theecollectie in het handige theedoosje! Klets gezellig over oudjaarsavond, het nieuwe jaar en uw goede voornemens. Dat klinkt als een ontspannen en gezellige middag!
 
Een complimenteus kerstpakket
Verwen uw vrouwelijke collega’s met dit complimenteuze kerstgeschenk. Niet alleen hebben ze zo alles in huis voor een gezellige thee-middag zoals trendy kopjes, een mooi bijpassend dienblad en heerlijke thee. Ook krijgen uw collega’s welverdiende complimentjes van de leuke zwart-witte verpakkingen. Laat met dit kerstgeschenk uw collega’s weten dat zij goud waard zijn! Een verrassend en speciaal kerstpakket dat uw waardering bijzonder maakt.
 
Heerlijk genieten met dit kerstpakket
Nu we steeds dichter bij het winterseizoen komen, worden de dagen korter en kouder. De avonden worden langer en donkerder. Met dit kerstpakket bent u voorzien van alle benodigdheden voor een gezellige en warme avond. Dim uw verlichting, kruip onder het fleeceplaid en geniet van een heerlijke rode wijn. Nog steeds koud? Drink dan een heerlijk kopje thee met een lekker koekje erbij. Zo komt u de winterdagen goed en sfeervol door!
 
Bent u ook op zoek naar kerstpakketten voor uw mannelijke collega’s? Klik dan hier. Wilt u nog meer kerstpakketten voor vrouwen bekijken? Ga dan nu naar onze website en laat u inspireren!