1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Kerstpakketten om op te proosten!

Kerstpakketten om op te proosten!

| 6 juli 2018
Kerstpakketten om op te proosten!
Kerstpakketten om op te proosten!

Het leven zit vol mooie momenten waar op geproost moet worden! Denk aan verjaardagen, feestdagen of jubilea . Bij deze proostmomenten hoort uiteraard een lekker drankje. Onze specialisten hebben voor elke gelegenheid een geschikt drankpakket samengesteld. Nieuwsgierig? Lees gauw verder.

Bier als geschenk
Worden uw collega’ s ook blij van een lekker verfrissend biertje? Dan zijn deze bierpakketten echt iets voor uw personeel: ‘Proost’, ‘Ambachtelijk bier’, ‘Boeren smaken’ en ‘Proef en ontdek’. Deze pakketten zijn uitermate geschikt voor een gezellige borrel met vrienden of voor een filmavondje op de bank.

De lekkere snacks maken de avond helemaal compleet! Van knapperige chips en popcorn tot smaakvolle worst en pinda’s. Genoeg om van te smullen. Of het nu feesten of relaxen wordt: deze kerstpakketten bevatten alle ingrediënten voor een geslaagde avond!

Binnen elk budget vindt u leuke kerstpakketten met bier. Wilt u zelf een kerstpakket samenstellen met bier? Stel dan een kerstpakket samen met verschillende biermerken zoals Warsteiner, Hertog Jan en De Leckere. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak!

Wijn is altijd fijn
Tot in de late avonduren kletsen met vrienden, genieten van lekkere versnaperingen onder het genot van een goed glas wijn. Dat klinkt als een geslaagde avond!

Met de kerstpakketten ‘Chique borrel’, ‘Goud waard’, ‘Passie voor koken’ en ‘Boeren borrel’ zijn de boodschappen al in huis. Zeker de heerlijke wijnen zijn een must tijdens deze gezelligheid. Uw collega’s proosten met een smaakvolle Sauvignon, Chardonnay of een Chenin Blanc.

Elk kerstpakket is aangevuld met lekkere snacks als nootjes, chocolade, zelf gemaakt brood of serranoham. Kortom, een heerlijke avond om van te genieten!

Gin, een nieuwe favoriet
Gin is helemaal hip en happening. Een heerlijk drankje voor een feestelijke avond met vrienden of familie. Vul de cocktailbar van uw collega’s aan en verras uw collega’s met het stijlvolle 'Liefde voor gin' kerstpakket. De stijlvolle ginglazen en de verschillende tonics maken de feestdagen extra feestelijk!

Benieuwd naar onze pakketten met een lekker drankje? Klik dan hier!

Makro Kerstpakketten Nieuwsbrief

Ontvang:
  • Als eerste de beste aanbiedingen!
  • Het laatste kerstpakketten nieuws

Makro Kerstpakketten

Uw winkelmandje bewaren? Ontvang een e-mail, dan kunt u de bestelling op een later moment afronden.