Kerstpakket voor haar: 5 tips

| 16 augustus 2017
Kerstpakket voor haar: 5 tips
Kerstpakket voor haar: 5 tips

Een kerstpakket voor uw vrouwelijke collega’s… wat kiest u? Verras met een geschenk dat helemaal bij hen past. Laat u inspireren door deze tips.


1. Heerlijk theeleuten

Niets gaat boven een heerlijk kopje thee tijdens de koude wintermaanden. Even goed opwarmen na een boswandeling of sneeuwballen gevecht. Of gezellig theeleuten met vriendinnen tijdens een high tea. Met een kerstpakket gevuld met thee en lekkere snacks maakt u uw vrouwelijke collega’s echt blij. Het pakket ‘Winters snoepgoed’ is hier uitermate geschikt voor.2. Tot rust komen
Even heerlijk niksen, relaxen en tot rust komen. Een fijne verrassing waar u uw vrouwelijke collega’s echt mee verrast. Na een lange werkdag op de bank ploffen onder een warm dekentje met een glas wijn en een lekker hapje is een goed vooruitzicht. Kerstpakketten als ‘Bijzonder sfeervol’ en ‘Scandinavisch thuis’ bevatten alle ingrediënten voor een ontspannen avond.
 

 
3. Lekker gezond
Lekker eten gezellig met vrienden en familie. Dat is waar uw vrouwelijke collega’s van houden. Toch is het voor hen ook belangrijk om gezond en bewust om te gaan met eten. In ons assortiment vindt u verschillende kerstpakketten met gezonde producten, zoals ‘Lekker opstarten’ en ‘Zorgeloos genieten’. Smakelijke granola koekjes, rijstwafels en vruchtenjam. Dat wordt heerlijk smullen!


 
4. Lifestyle en wonen
Een sfeervol en gezellig huis, dat is echt heerlijk thuis komen. Verras uw vrouwelijke collega’s met hippe lifestyle-items om hun huis extra knus en stijlvol te maken. Van een bamboe lantaarn en houten krukje tot een hippe draadmand en stoere klok. Echte lifestyle-pakketten zijn ‘Trendy nieuw jaar’, ‘Natuur in huis’ en ‘Sfeervol wonen’. Zo kunnen uw collega’s genieten van een mooi huis.

 
5. Culinair eten
Een vijf-gangenmenu met nieuwe smaken uit culinaire landen. Genieten van heerlijke gerechten onder genot van een goed glas wijn. Een dinnerparty met vrienden of familie is altijd een goed idee. Geef uw vrouwelijke collega’s dé ingrediënten voor de lekkerste etentjes. Kerstpakketten als ‘Spaanse tradities’, ‘Tapastour’ en ‘Italiaanse smaakbeleving’ zijn gegarandeerd een succes.


 
Zelf een stijlvol kerstpakket samenstellen
Wilt u zélf een kerstpakket samenstellen? Ook dat is mogelijk. Maak een afspraak en vertel ons uw wensen. Wij inspireren u graag met verrassende ideeën. Ons team van experts staat voor u klaar.

Ontdek het assortiment
Benieuwd naar alle kerstpakketten? Ontdek ons hele assortiment.