1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Kerstgeschenken speciaal voor mannen

Kerstgeschenken speciaal voor mannen

| 7 oktober 2016
Kerstgeschenken speciaal voor mannen
Kerstgeschenken speciaal voor mannen

Bij Makro Kerstpakketten heeft u ruime keuze uit meer dan 70 kerstpakketten. Hierin vindt u kerstgeschenken die allen binnen verschillende thema’s vallen. Zo hebben we een thema speciaal voor uw mannelijke collega’s. Dat maakt het voor u extra gemakkelijk om het geschikte kerstpakket te vinden. Hieronder lichten we een paar bijzondere geschenken uit.

Een echte mannenavond met dit kerstgeschenk
Een mannenavond is altijd een goed idee, zeker met dit kerstpakket! Alles wat u nodig heeft voor een geslaagde avond vindt u hier in dit pakket. Zo kan bier absoluut niet ontbreken met daarbij een bijpassend bierglas. Het bier kan gemakkelijk meegenomen worden in de handige bierhouder, die ook nog eens functioneert als bieropener. Super handig! Zet de lekkernijen op tafel en laat de gezellige avond maar beginnen.
 
Een kerstgeschenk om mee te proosten
Begin een eigen bierproeverij en verras uw mannelijke collega’s met de bijzondere smaken van speciaalbier! In dit kerstpakket kunt u verschillende Jopen specialbieren uitproberen. U krijgt hierbij heerlijke hartige snacks om de avond compleet te maken. In dit pakket vindt u ook een handig Jopen Boekje, dat u alles vertelt over de verschillende biertjes en wat ze zo uniek maken. Nodig uw vrienden uit en maak er een geslaagde proeverij van. Wat is uw favoriet?
 
Een kerstpakket voor onderweg
Een kerstgeschenk dat niet alleen leuk is, maar ook handig is, is de ideale combinatie voor een eindejaarsgeschenk. Met dit kerstpakket kunnen uw mannelijke collega’s genieten van heerlijke lekkernijen, maar ze kunnen ook bepaalde cadeaus uit dit pakket echt gebruiken. Met het kerstpakket voor onderweg heeft u alle benodigdheden voor een geslaagde roadtrip met de auto. Van energydrink en chips tot een handige sneeuwhoes en kofferbakorganizer. Let the roadtrip begin!
 
Bent u nieuwsgierig naar de andere kerstpakketten voor uw mannelijke collega’s? Klik dan snel hier en vind het geschikte (mannelijke) kerstgeschenk!