1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Italiaans genieten met deze kerstpakketten

Italiaans genieten met deze kerstpakketten

| 2 november 2016
Italiaans genieten met deze kerstpakketten
Italiaans genieten met deze kerstpakketten

Italië, het land van gondels, de toren van Pisa en het Colosseum. Een ontzettend mooi land die u zeker een keer moet bezoeken. Maar dat kan sneller dan u denkt. Met bijzondere kerstpakketten van Makro Kerstpakketten brengen we Italië naar u toe. Zo kunt u genieten van de heerlijke Italiaanse smaken en van hun lekkere eten.

Beleef Italië met uw kerstgeschenk
Proef zelf de smaken uit Italië met het kerstpakket ‘Italiaans genieten’. Vul de stijlvolle schaaltjes met heerlijke sausjes en andere Italiaanse lekkernijen. Zo kunt u genieten van een heerlijke rode pesto en groene olijven. Kies voor een rode wijn bij uw zelfgemaakte pasta en beleef voor een avondje de Italiaanse tradities. Buon Appetito!

Een kerstpakket om van te genieten
Tover uw eetkamer om in een bistro restaurantje. Zet uw Italiaanse muziekcollectie op repeat en geniet van het heerlijke kerstpakket ‘Cucina Italiana’. Stel zelf uw Italiaanse menukaart samen met de heerlijke artikelen in dit pakket: van bijzondere pastakruiden en rode pesto tot heerlijke tagliatelle en pastasaus. Schenk uzelf en uw gasten een heerlijke wijntje in en het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van uw eigen kookkunsten.

Begin uw eigen pizzeria met dit kerstgeschenk
Wie houdt er niet van pizza? Maak uw eigen pizza met dit heerlijke kerstpakket. In dit pakket vindt u alle benodigdheden om een heerlijke pizza te maken. Kies verschillende toppings om nieuwe smaken uit te proberen! Van pizza Margherita en Hawaii tot pizza ai Funghi en Quattro Stagioni! Heeft iemand liever pasta? Geen probleem! Maak een heerlijke pasta bolognese en proef de heerlijke smaken uit Italië.

Bent u benieuwd naar alle Italiaanse kerstpakketten? Bekijk ze dan snel hier en neem alvast een klein bezoekje aan de lekkere Italiaanse keuken.