1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Hoe trends tot leven komen bij Makro Kerstpakketten

Hoe trends tot leven komen bij Makro Kerstpakketten

| 23 augustus 2016
Hoe trends tot leven komen bij Makro Kerstpakketten
Hoe trends tot leven komen bij Makro Kerstpakketten

We vertalen de mooiste trends en inspiratie in onze eindejaarsgeschenken om uw blijk van waardering bijzonder te maken. Om u alvast te inspireren hebben wij een aantal trends op een rij gezet en laten wij zien hoe deze tot leven komen!

1. Koken met een twist
Met kerst willen we heerlijk eten en lekker uitgebreid tafelen. Toch willen we ieder jaar weer iets bijzonders op tafel zetten. Daarom hebben wij kerstpakketten samengesteld die een nieuwe draai geven aan uw gerechten. Bekijk onze thema's en laat u inspireren:
2. Samen genieten
Wilt u lekker samenzijn en alles uit handen geven? Dat kan! Wij organiseren een BBQ op uw locatie. Of wij richten een sfeervolle kerstmarkt in op locatie naar keuze, waar uw collega’s samen hun eigen cadeaus kunnen uitzoeken. Zo creëren we een bijzondere dag waar samenzijn en genieten centraal staat.
 
3. Uitpakken is een feestje
Iemand verrassen met een cadeau is altijd leuk. Vooral als het ook nog eens mooi verpakt is.
Om het uitpakken bijzonder te maken voor uw collega’s hebben wij alvast nagedacht over hoe wij de eindejaarsgeschenken inpakken. Neem bijvoorbeeld Cadeau Deluxe en geef uw collega’s een cadeautoren vol bijzondere cadeaus. Maak van het uitpakken een feestje. Of geef een kerstpakket dat verpakt is in een handige trolley, opbergbox of een roltas. Zo wordt het krijgen van een eindejaarsgeschenk extra verrassend.
 
4. Goud: warm & sfeervol
Goud is de kleur van het jaar! Het is niet alleen een mooie kleur rond de kerst, maar het geeft ook een bijzondere sfeer in huis. Omdat deze kleur onmisbaar is in huis, zijn er mooie pakketten samengesteld om het thuis bijzonder te maken. Bekijk bijvoorbeeld de kerstpakketten sprankelend feest en goud & groots. Maak uw huis sfeervol met deze mooie trendkleur!
 
Bent u nieuwsgierig naar ons gehele assortiment? Ga snel naar de webshop.