1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Heerlijk avondje uit voor winnaars Proeverij-actie

Heerlijk avondje uit voor winnaars Proeverij-actie

| 7 maart 2016
Heerlijk avondje uit voor winnaars Proeverij-actie
Heerlijk avondje uit voor winnaars Proeverij-actie

Een avond vol gezelligheid en lekker eten, samen met collega’s. Het bedrijf Mondzorg Malden was de gelukkige winnaar van de proeverij-winactie bij Makro Kerstpakketten. In de actieperiode (4 t/m 17 november 2015) bestelden zij kerstpakket nr. 29: “Gezellig avondje” op deze website. Daarmee haalde Mondzorg Malden niet alleen een heel smaakvol kerstgeschenk in huis, maar ook een uitgebreid 6 gangendiner, inclusief drankjes. Een gezellig avondje dus!

Op 25 februari was het zover. 13 collega’s van Mondzorg Malden werden op locatie opgehaald en naar restaurant de Steenen Tafel in Arnhem gebracht. Dit restaurant heeft een rijke historie en is prachtig gelegen op het hoogste punt van Arnhem. Tussen de andere, prachtig ingedekte  tafels stond een grote, ovale tafel waaraan men plaats kon nemen. De kaarsjes brandden en de gasten werden voorzien van een glas champagne. De luxe proeverij kon beginnen.
 

 
Er werd uitgebreid geproefd  van de heerlijke gerechtjes en men genoot van elkaars gezelschap. Bianca Savranis van Mondzorg Malden benadrukt dat nog eens: “het was heerlijk! Wij hebben allemaal enorm genoten.” Na het smaakvolle diner werd men weer teruggebracht naar Malden. “Namens ons team nogmaals ontzettend bedankt,” laat Bianca nog weten. Het was een speciale avond, die niet snel vergeten zal worden. 
 
Wilt u ook op de hoogte blijven van winacties zoals deze? Schijft u zich dan via deze link in voor de Makro Kerstpakketten-nieuwsbrief.

Direct inschrijven >>