1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Hart voor fair trade: (h)eerlijke kerstpakketten

Hart voor fair trade: (h)eerlijke kerstpakketten

| 10 augustus 2017
Hart voor fair trade: (h)eerlijke kerstpakketten
Hart voor fair trade: (h)eerlijke kerstpakketten

Draagt uw organisatie mens en milieu een warm hart toe? Zet dit ideaal extra kracht bij en verras uw collega’s met een kerstpakket vol eerlijke, gezonde of duurzame cadeaus. Laat u inspireren door deze thema's!Gezond en bewust

Goed voor je lichaam zorgen is belangrijk voor ons allemaal. Verras uw collega’s daarom met een gezond en toch smakelijk kerstpakket zoals ‘De smaak van genieten’. Zo beginnen uw collega’s ’s ochtends met zelfgebakken brood en abrikozen jam of een ontbijtshake en een kopje groene thee. Gegarandeerd een goede start van de dag. 
Duurzaam en fair trade
Niet alleen willen we goed voor ons lichaam zorgen, ook willen we mens, milieu en natuur steunen. Zeker als MVO belangrijk is voor uw organisatie is een duurzaam kerstpakket een goede keuze. Laat uw collega’s smullen van eerlijke pakketten als ‘Heerlijk bewust’, ‘Zorgeloos genieten’ en ‘Bewust smullen’.
 
Diverse producten hebben hun eigen boodschap. Van Fair & Share waarbij een deel van de opbrengst naar goed doel gaat tot Tony Chocolonely die streeft naar het slaafvrij maken van de chocoladehandel.
 
Verras uw collega’s met biologische lekkernijen zoals moedernatuur ze bedoelt heeft. Denk aan speltwafels, havermout en thee, maar ook duurzame non-food producten als een mand en bamboe schaaltjes.
 
Tweede leven
Hergebruik, biologisch, duurzaamheid, het tegen gaan van verspilling én tweede kansen. Dat is waar het pakket ‘Herontdek en geniet’ om draait. Elk product in dit pakket heeft zijn eigen verhaal.
 
Zo is de glazenset gemaakt van oude bierflesjes. Zijn de verschillende biertjes gemaakt van weggegooide aardappels, regenwater of brood! Ook de ingrediënten van de ketchup, kromkommer en ijsthee zijn gered en omgetoverd tot heerlijke producten! En er zijn nog veel meer verhalen die verteld worden door deze lekkernijen.
 
Met dit kerstpakket kunnen uw collega’s met een gerust hart genieten van de heerlijke producten. Bovendien laat u een nieuwe kant van duurzaamheid zien, die ons inspireert en activeert!

Ontdek het assortiment
Benieuwd naar alle kerstpakketten? Ontdek ons hele assortiment.
 
Zelf samenstellen
Wilt u zélf een duurzaam kerstpakket samenstellen? Ook dat is mogelijk. Maak een afspraak en vertel ons uw wensen. Wij inspireren u graag met verrassende ideeën. Ons team van experts staat voor u klaar.