1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Gezonde kerstpakketten zijn de lekkerste!

Gezonde kerstpakketten zijn de lekkerste!

| 27 september 2016
Gezonde kerstpakketten zijn de lekkerste!
Gezonde kerstpakketten zijn de lekkerste!

Na het heerlijke kerstdiner en de oliebollen vertellen we onszelf om in het nieuwe jaar weer gezond te eten. Maar we kunnen ook tijdens de feestdagen gezond eten waardoor we ons niet schuldig hoeven te voelen nadat we ons weer vol gegeten hebben. Daarom lichten we hieronder gezonde kerstpakketten uit!

Begin de ochtend goed met dit kerstpakket
Kies voor het kerstpakket ‘Goede start’ om de dag goed en gezond te beginnen. Dit heerlijke ontbijtpakket heeft alle benodigdheden om u klaar te stomen voor uw drukke dag. Van biologische muesli en beschuit tot heerlijke appel-peer sap en thee. Met het leuke ontbijtboekje kunt u lekkere ontbijt- en brunchrecepten uitproberen. Zo kunt u er de hele dag tegenaan!

Een verantwoord en lekker kerstpakket
Maak een heerlijke brunch met dit robuuste fairtrade pakket! Word alvast wakker met een lekker kopje groene thee en een schaaltje muesli. Als u goed wakker bent, kunt u een (h)eerlijke brunch bereiden met de fairtrade broodmix en de lekkere toppings. Neem alle lekkernijen mee in de handige fietskist en geniet van een heerlijke picknick! Is het nog te koud buiten? Organiseer dan een winterse (binnen) picknick! 

Nieuw! Slowfood
Met het kerstpakket ‘Smaakvol presenteren’ gaan we van fastfood naar slowfood. In dit pakket gaat u aan de slag met een slowcooker, die alle vitaminen en smaken van de ingrediënten behoudt! Daarnaast is er ook weinig sprake van vet tijdens slowcooking. Ideaal voor een heerlijke gezonde maaltijd! Serveer uw slowfood op het trendy servies en geniet van het lekkere eten!

Uw eigen gezonde kerstpakket
U kunt er ook voor kiezen om zelf een gezond kerstpakket samen te stellen. Samen met onze specialisten kunt u de gezondste lekkernijen uitzoeken en bundelen tot een healthy kerstgeschenk!

Zijn deze gezonde kerstpakketten echt iets voor uw collega’s? Bekijk ze dan snel op onze website! Zo kunnen uw collega’s genieten van lekker en gezond eten deze kerst.