1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Geef uw collega’s een verrassend kerstgeschenk

Geef uw collega’s een verrassend kerstgeschenk

| 18 november 2016
Geef uw collega’s een verrassend kerstgeschenk
Geef uw collega’s een verrassend kerstgeschenk

U wilt aan het einde van het jaar uw waardering op een leuke manier laten blijken. Het maakt het extra bijzonder als uw collega’s ook echt verrast zijn zodra zij hun kerstpakket uitpakken. Toch kan het een hele uitdaging zijn om een verrassend kerstpakket te vinden. Daarom lichten we een paar bijzondere kerstpakketten uit.

Cadeau op cadeau!
Een cadeau uitpakken is al een hele verrassing, maar het is nog leuker als u een toren aan cadeaus krijgt! Met dit kerstpakket krijgen uw collega’s een stijlvolle cadeautoren. In iedere cadeaubox zitten de leukste kerstgeschenken. Iedere laag is weer een feestje om uit te pakken. Dit kerstpakket is dus een hele verrassing! Bent u benieuwd wat er allemaal in deze cadeautoren zit? Klik dan snel hier!

Alleen maar genieten met dit kerstpakket
Met dit kerstpakket maakt u uw thuis extra gezellig. Plaats leuke foto’s in de houten lijstjes en geef de trendy draadmand een mooie plek in huis. Maak het sfeervol en steek de kaarsen aan. Verras uw gasten met heerlijke snacks, gemaakt met de airfryer. Lekker en ook nog eens gezonder! Nieuwsgierig wat er nog meer in dit pakket zit? Bekijk het snel!

Een Aziatisch kerstgeschenk
Haal Azië in huis met dit bijzondere kerstpakket. U vindt hierin alle benodigdheden voor een lekkere maaltijd: van wokpan en slakom tot gelukskoekjes en kroepoek. Geniet van de heerlijke Aziatische smaken en droom weg naar de andere kant van de wereld. Steek de mooie lantaarn aan en eet met bamboestokjes. Dat is pas echt Aziatisch genieten!

Geven wordt een feestje!
Waarom wachten op de zomer als u ook in de winter kunt barbecueën met ‘BBQ Deluxe’! Niet alleen krijgt u heerlijke lekkernijen om te barbecueën, maar u krijgt er ook een elektrische BBQ erbij! Het enige wat u nog hoeft te doen is uw vrienden en familie uitnodigen en genieten van een heerlijke winterse BBQ. Wilt u het extra verrassend maken? Laat dan een geheel verzorgde barbecue op locatie organiseren. Klik hier voor meer informatie!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de rest van ons assortiment? Bekijk ze dan snel!