1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Geef een origineel kerstpakket! 5 op een rij

Geef een origineel kerstpakket! 5 op een rij

| 6 juli 2018
Geef een origineel kerstpakket! 5 op een rij
Geef een origineel kerstpakket! 5 op een rij

Wilt u uw collega’s extra verrassen dit jaar? Kies dan voor een origineel kerstpakket! Onze trendspecialisten gaan elk jaar weer op zoek naar vernieuwende producten én ontwikkelen eigen productlijnen om uw kerstpakket uniek en bijzonder te maken. Nieuwsgierig? Laat u hieronder verrassen.

Let it snow


Wilt u uw collega’s het echte kerst- en wintergevoel geven? Van de productlijn Let it Snow krijgt u meteen zin in de winter. De producten uit deze lijn vormen samen een compleet kerstdorpje, doordat iedere verpakking een huisje is. Wat het extra bijzonder maakt, is de toevoeging van Augmented Reality. Door het scannen van de verpakkingen met de (gratis) Zappar app, komt het kerstdorp tot leven! Super leuk om samen met de hele familie te doen.

Meer weten? Ontdek hier zowel de pakketten als meer info over deze lijn. 

Lekker actief

Wat is er fijner dan lekker sporten na een drukke werkdag? Een gezonde en actieve levensstijl is goed voor lichaam én geest. Daarom is de productlijn ‘Workout’ ontwikkeld! Pak het vitaminewater en de sporthanddoek in en neem de bokstas mee naar de sportschool. Stil je stevige trek na het sporten met een van de sportieve snacks. Wil je je geest extra trainen? Oefen dan met de hersenkrakers uit de Braintrainer scheurkalender.

Meer weten? Ontdek hier zowel de pakketten als meer info over deze lijn. 
 
Aftellen 

Het vieren van New Year’s Eve is één van de meest bijzondere momenten van het jaar. Samen kijken naar vuurwerk, genieten van een feestelijke borrel en aftellen naar het nieuwe jaar. Een onvergetelijke start van het jaar! Wilt u ervoor zorgen dat uw collega’s zorgeloos aftellen? Kies dan een pakket uit de productlijn New Years Eve! Met leuke ballonenen om het huis te versieren, photoprops voor toffe selfies en zelfs een NYE-spel, is alles in huis om van oudjaarsavond een knalfeest te maken!

Meer weten? Ontdek hier zowel de pakketten als meer info over deze lijn.

Gourmetten met Herman den Blijker

Gourmetten met kerst, dat klinkt niet echt origineel zou je denken. Maar niets is minder waar met dit kerstpakket. Het biedt alles voor een geslaagd gourmet-avondje, maar dan op een leuke nieuwe manier. Chefkok Herman den Blijker is de bedenker van Gourmetten 2.0. Door verrassende smaakcombinaties en fijne klassiekers te combineren, wordt gourmetten in een nieuw jasje gestoken. Als klap op de vuurpijl krijg je advies van de chefkok zelf via augmented reality! Door het scannen van de producten met de (gratis) Zappar app, komt de verpakking tot leven met een video van Herman die tips en suggesties geeft bij de producten. Succes verzekerd!

Meer weten? Ontdek hier zowel de pakketten als meer info over deze lijn.

Alle bovengenoemde pakketten zijn speciaal voor u ontwikkeld en exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten. Hierdoor geeft u echt een uniek geschenk!

Hollandse meesters


Dit pakket is bijna een kunstwerk, zo mooi! Het pakket eert de Hollandse meesters en hun meesterwerken. Het ‘Meisje met de parel’ en ‘Het melkmeisje’ zijn o.a. te bewonderen op de verpakkingen. Door de combinatie met Delfst blauw ontstaat er een stijlvol, Hollands en origineel pakket waar iedereen blij van wordt!.

Bekijk het pakket hier.