1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Geef een origineel kerstpakket! 5 op een rij

Geef een origineel kerstpakket! 5 op een rij

| 6 juli 2018
Geef een origineel kerstpakket! 5 op een rij
Geef een origineel kerstpakket! 5 op een rij

Wilt u uw collega’s extra verrassen dit jaar? Kies dan voor een origineel kerstpakket! Onze trendspecialisten gaan elk jaar weer op zoek naar vernieuwende producten én ontwikkelen eigen productlijnen om uw kerstpakket uniek en bijzonder te maken. Nieuwsgierig? Laat u hieronder verrassen.

Smakelijke verrassing

Puzzel erop los met de blokkenpuzzles uit 'Smakelijke ontdekking' of 'Smakelijke verrassing'. Met vier of negen verschillende puzzels is dit kerstpakket een ware ontdekking. Na het puzzelen blijft het een verrassing, want wat zou er in deze blokken zitten? Gegarandeerd een feestelijk cadeau om te krijgen én een plezier om uit te pakken.

Dit kerstpakket is speciaal voor u ontwikkeld en exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten. Hierdoor geeft u echt een uniek geschenk!

Meer weten? Bekijk de pakketten!
 
Klaar voor avontuur

Zijn uw collega’s ook zulke globetrotters? Dan is het kerstpakket 'Klaar voor avontuur' een echte aanrader. Het pakket is gevuld met alle benodigdheden voor een avontuurlijke trektocht. De rugzak is gevuld met de lekkerste snacks voor extra energie tijdens de lange wandeling. Met de uitschuifbare lamp is geen elke grot of nacht te donker.

Dineren onder de sterren? Gebruik de single-use BBQ-grill, gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. Met dit kerstpakket wordt het een onvergetelijk avontuur!

Meer weten? Bekijk het pakket!
 
Bewust genieten

Laat uw collega’s zorgeloos genieten van de (h)eerlijkste producten! Het duurzame kerstpakket 'Bewust genieten' heeft artikelen met elk een eigen verhaal. Van fairtrade tot recycling.

De theelichthouder en de vaas zijn gemaakt van Indiaase theezakken, die het interieur van uw collega’s een bijzonder karakter geeft. Met de Koekfabriek en Tony’s Chocolonely producten worden ook mensen eerlijk behandeld. Één ding is zeker, met dit kerstpakket kunnen uw collega’s met een gerust hart genieten en smullen.

Meer weten? Bekijk het pakket!

Makro Kerstpakketten Nieuwsbrief

Ontvang:
  • Als eerste de beste aanbiedingen!
  • Het laatste kerstpakketten nieuws

Makro Kerstpakketten

Uw winkelmandje bewaren? Ontvang een e-mail, dan kunt u de bestelling op een later moment afronden.