1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Exclusieve kerstpakketten in onze webshop!

Exclusieve kerstpakketten in onze webshop!

| 15 september 2016
Exclusieve kerstpakketten in onze webshop!
Exclusieve kerstpakketten in onze webshop!

Als specialist op het gebied van kerstgeschenken blijft Makro Kerstpakketten zich vernieuwen. Daarom hebben we voor u een exclusief assortiment samengesteld. Ontdek hieronder een aantal exclusieve kerstpakketten die alleen verkrijgbaar zijn op onze website. Zo verrast u uw collega’s met een origineel kerstgeschenk.

Extra genieten met Fairtrade
Lekker eten doen we allemaal graag. Door fairtrade producten te kiezen kunt u genieten van verschillende lekkernijen en tegelijkertijd doet u ook nog iets goed! Met dit kerstpakket kunt een (h)eerlijke lunch bereiden, die handig mee te nemen is in een houten fietskrat. Schenk een lekker wijntje in en genieten maar!

Tapas Deluxe
Ga aan de slag met het Tapas receptenboekje en maak heerlijke tapas en andere lekkernijen. Met het Tapas Kerstpakket eeft u de lekkerste hapjes in huis voor een gezellige tapas avond! Serveer ze in de trendy schaaltjes en de proeverij kan beginnen. Nodig uw vrienden en familie uit en proef de lekkere hapjes!

Een heerlijke winterse soep
Niets is lekkerder dan een lekker warm soepje in het koude winterseizoen. Met dit kerstpakket kunt u een heerlijke grote pan met soep maken om straks lekker op te warmen. Hierin vindt u alle benodigdheden om het gerecht compleet te maken. U hoeft alleen maar te kiezen uit tomaten- of groentesoep!

Traditioneel gourmetten
Wilt u liever niet nadenken over het kerstdiner? Kies dan voor het kerstpakket ‘Rond de tafel’. Met dit kerstpakket kunt u zorgeloos gourmetten! Ga aan de slag met het handige receptenboekje ‘Oh happy gourmet’ om eens een twist te geven aan het gourmetten. Een heerlijke maaltijd gegarandeerd!

Kies een van onze exclusieve kerstpakketten uit ons assortiment en waardeer uw collega’s met een bijzonder kerstgeschenk. Dit maakt uw waardering extra verrassend. Wees er snel bij, want op is op! Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind het ideale kerstgeschenk voor uw collega’s.