1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Een pakket om mee te proosten: 5 tips

Een pakket om mee te proosten: 5 tips

| 10 augustus 2017
Een pakket om mee te proosten: 5 tips
Een pakket om mee te proosten: 5 tips

Uitgebreid proosten met familie en vrienden. Herinneringen ophalen van het afgelopen jaar én alvast vooruitblikken. Daar hoort natuurlijk een glaasje bij. Verras uw collega’s daarom met de beste dranken. Laat u inspireren door de verschillende proostmomenten hieronder!

Een gezellige avond: daar hoort een biertje bij
Zijn uw collega’s echte bierliefhebbers? Geef uw collega’s een heerlijk bierpakket zoals De tapperij, Vlam in de pan en Voor de lekkere trek. Heerlijk tijdens een gezellige borrel óf luie avond op de bank met een goede film erbij.

Met de lekkere snacks op tafel kan de avond beginnen. Smaakvolle borrelkaasdip, biscottina toast en knapperige smoked chips. Of het nu feesten of relaxen wordt: deze kerstpakketten bevatten alle ingrediënten voor een geslaagde avond.

Wil je een bierproeverij cadeau doen? Stel dan een kerstpakket samen met verschillende bieren zoals Jopenbier, Hertog Jan en Brand.


Wijn en borrels
Een gezellige borrelavond met familie en vrienden, wie houdt er niet van? Met een stijlvol kerstpakket zoals Gezellig borrelen, Siësta momentje of Bijzonder sfeervol zijn de boodschappen al in huis. Zeker de heerlijke wijnen zijn een must tijdens deze gezelligheid. Uw collega’s proosten met een fantastische sauvignon uit Spanje of een rode wijn uit Italië.

Smullen van snacks? Jazeker met onder andere knapperige zeezoutchips, romige kaasjes, tapas en zoute kaassterren. Een heerlijke avond om van te genieten.


Een ontspannen eindejaar
De feestdagen: eindelijk de tijd om heerlijk te relaxen! Terwijl het buiten koud en donker is, warmen uw collega’s zich binnen op met een kopje kruidige glühwein uit het pakket Relaxen 2.0. Natuurlijk met lekkere hapjes erbij, zoals romige kaasjes, toastjes met tapenade, zoute pinda’s en popcorn.

Liever met een gearomatiseerde cocktail op de bank? Met het kerstpakket ‘Tot aan de sterren’ kun je lekker languit en genieten van een rustige avond.


Aftellen met champagne en bubbels
Gun uw collega’s een fantastische oudjaarsavond, met het sprankelende champagnepakket Stralend nieuw jaar. Samen aftellen en proosten op het nieuwe jaar met een exclusieve fles bubbels. Ze sprankelen prachtig in de luxe, hoge glazen.

Of luid het nieuwe jaar in met een mousserende wijn uit het kerstpakket ‘Trendy nieuw jaar’. Bij bubbels horen natuurlijk ook smakelijke hapjes. Zoals bonbons, chips en broodsticks. Met de lichtjes, confetti en feestelijke letterslinger ga je knallend het nieuwe jaar in!
 
Voor een sterke borrel
Graag iets stevigers om mee te proosten? Doe uw collega’s een goed glas whisky van Jack Daniels cadeau. Stoer, robuust en vol van smaak. De perfecte begeleider tijdens de feestdagen. De luxe glazen en heerlijke dips maken het proostmoment compleet. Gek op whisky is dus een mooi pakket om te geven!Benieuwd naar onze pakketten met een lekker drankje? Klik dan hier!