1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Een leuk idee voor een kerstpakket nodig? Lees onze aanbevelingen!

Een leuk idee voor een kerstpakket nodig? Lees onze aanbevelingen!

| 19 augustus 2019
Een leuk idee voor een kerstpakket nodig? Lees onze aanbevelingen!
Een leuk idee voor een kerstpakket nodig? Lees onze aanbevelingen!

Als ’s lands grootste leverancier van kerstpakketten, met meer dan anderhalf miljoen stuks per jaar, weten we bij Makro Kerstpakketten als geen ander waar de harten van werkend Nederland sneller van gaan kloppen in de donkere dagen.

Bij Makro vindt u op elke hoek van ons ruime assortiment een leuk idee voor een kerstpakket. Eigenlijk mag u natuurlijk ook niet minder verwachten van een specialist die al vijftig jaar meedraait in wat we gerust een van de leukste kersttradities van het land durven te noemen. Omdat dit toch het seizoen van het gulle geven is, delen we hier nog een paar tips en aanbevelingen uit voor kerstpakketten die zeker zullen scoren, voor wie u ook op zoek bent naar een passend geschenk.

Stoere kerstpakketten voor mannen

Wat geef je man die alles al heeft? Het is een veel gehoorde vraag in deze dagen vol cadeaus en verrassingen. Gelukkig weten wij wel een antwoord, want met een speciaal samengesteld kerstpakket voor mannen weet u zeker dat er altijd iets passend bij zit, voor elke man en voor iedere interesse. We hebben een selectie kerstpakketten voor mannen bedacht waarin de nadruk ligt op stoer: stoere dingen om te doen, stoere gerechten met pit en een keur aan speciale ambachtelijke bieren en andere dranken waar de mannelijkheid gewoon vanaf straalt. Als uw bedrijf ook maar een klein beetje draait om ‘mannenwerk’, dan weet u met een origineel kerstpakket voor mannen altijd de juiste toon te zetten.

Een kerstpakket voor vrouwen

Kerstmis mag dan worden gesymboliseerd door de Kerstman, maar er zijn natuurlijk minstens net zo veel kerstvrouwen die een kerstpakket verdienen. Ook daar hebben we ruimschoots aan gedacht, zoals u begrijpt, dus in ons aanbod vindt u allerlei speciale kerstpakketten voor vrouwen. Hierbij ligt de nadruk eerder op de warmte en de gezelligheid van de feestdagen dan op het stoere winterse thema van de mannenkerstpakketten, ook al weten we best dat vrouwen net zo stoer kunnen zijn als mannen. Er zitten hier en daar ook wel stoere spullen tussen, geen zorgen, maar de sfeerkaarsen, warme dekens voor op de bank in de koude dagen, of wellness verwenartikelen zijn in ieder geval goed vertegenwoordigd. Zelfs als u uiteindelijk niet voor een typisch kerstpakket voor vrouwen kiest, weet u in elk geval zeker dat al onze kerstpakketten genoeg moois en lekkers bevatten om elke vrouw een geweldige Kerst te bezorgen!  

Een origineel kerstpakket bestellen?

Of u nu zoekt naar het perfecte kerstgeschenk voor de man of voor de vrouw, zolang het een origineel kerstpakket is kunt u er nooit ver naast zitten. Dat weten wij al jaren, en dat is ook precies waarom ons assortiment originele kerstpakketten elk kerstseizoen blijft groeien. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Fairtrade kerstpakket vol authentieke en eerlijke producten? Hoe origineel is het om niet alleen uw medewerkers, maar ook hardwerkende producenten in armere landen een mooi kerstgeschenk te geven? Als u het over een andere boeg wilt gooien zijn ook onze Vier Het Leven kerstpakketten een echte aanrader, want hierin zit genoeg om een hele kerstvakantie te vullen met bijzondere momenten voor een heel gezin. Ook kerstpakketten met wereldse smaken hebben we paraat, zodat u een uit een originele hoek van de wereld kunt komen met een verrassend lekker kerstpakket. U bestelt het snel en eenvoudig op makrokerstpakketten.nl, maar het kan natuurlijk altijd nog nèt een stapje origineler...

Zelf uw originele kerstpakket samenstellen

Onze kerstspecialisten zijn creatief en inventief genoeg om jaarlijks nieuwe originele kerstpakketten te bedenken, maar wie zegt dat u dat zelf niet minstens net zo goed zou kunnen? Als u een goed idee heeft voor een compleet uniek kerstpakket, of zich daar graag toe laat inspireren, neem dan vooral contact op met onze medewerkers. We maken graag een afspraak met u in onze dichtstbijzijnde showroom, zodat we samen met u een one of a kind en totaal origineel kerstpakket kunnen samenstellen. Heeft u wel oren naar een kerstpakket dat niemand anders in Nederland dit jaar zal krijgen? Onze kerstmedewerkers staan voor u klaar, dus aarzel niet en maak dit jaar uw kerstgebaar zo origineel als u het maar bedenken kunt!