1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Docdata sluit fulfilmentcontract met Makro Kerstpakketten

Docdata sluit fulfilmentcontract met Makro Kerstpakketten

| 1 juli 2014
Docdata sluit fulfilmentcontract met Makro Kerstpakketten
Docdata sluit fulfilmentcontract met Makro Kerstpakketten

Makro Kerstpakketten heeft de fulfilmentactiviteiten ondergebracht bij Docdata Fulfilment B.V. in Waalwijk.

Makro Kerstpakketten, de Nederlandse marktleider op het gebied van kerst- en eindejaarsgeschenken, heeft de fulfilmentactiviteiten voor zowel haar online keuzeconcept CadeauCaroussel.nl, als voor een aanzienlijk deel van de vooraf samengestelde klant-specifieke kerstpakketten, voor tenminste de komende vier jaar ondergebracht bij Docdata Fulfilment B.V. in Waalwijk.

Makro Kerstpakketten is marktleider op het gebied van kerst- en eindejaarsgeschenken, en introduceerde als eerste bedrijf in Nederland het online keuzeconcept CadeauCaroussel.nl. Een concept waarbij werkgevers hun werknemers als eindejaarsgeschenk een cadeaukaart geven die ze vrij kunnen besteden op MijnCarrousel.nl, de voor hen op maat gemaakte webshop van CadeauCarrousel.nl. Al meer dan 45 jaar verzorgt Makro Kerstpakketten ruim 1,4 miljoen pakketten per jaar voor ondernemers en instellingen in binnen- en buitenland.

Jack Heijkans, Algemeen Directeur van Docdata fulfilment B.V.: “Wij zijn bijzonder blij dat we de marktleider in deze branche als nieuwe klant mogen verwelkomen. Docdata beschikt over ruime ervaring in de markt van online keuzecadeaus. Wij bieden Makro Kerstpakketten efficiëntie, kwaliteit en de zekerheid dat de pakketten op tijd en goed verzorgd worden afgeleverd. Als Docdata helpen wij Makro Kerstpakketten graag om bij de medewerkers van hun klanten de gewenste positieve indruk, namelijk een blijk van hoge waardering, achter te laten.”

Ronald Gravendijk, directeur van Makro Kerstpakketten: “De groei van Makro Kerstpakketten en het streven om nog beter in te spelen op de wens van de klant maakt Docdata tot een mooie aanvullende samenwerkingspartner. Kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare fulfilment staat hoog op onze verlanglijst. Met Docdata als fulfilmentpartner bouwen we nu verder aan een nog betere service voor onze klanten. Om onze klanten nog beter te helpen hebben we onder andere een partnership geïnitieerd met Librije’s Winkel uit Zwolle. Daarnaast investeren we in de online verkopen door nog vóór de start van de winkelverkopen (half oktober) de volledig vernieuwde website van Makro Kerstpakketten, www.makrokerstpakketten.nl, te lanceren.”Duiven, juli 2014

0 reacties

Reageer op dit artikel