1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Dit waren de 10 populairste kerstpakketten van 2015

Dit waren de 10 populairste kerstpakketten van 2015

| 2 maart 2016
Dit waren de 10 populairste kerstpakketten van 2015
Dit waren de 10 populairste kerstpakketten van 2015

2015 is voorbij, daarom is het tijd voor een terugblik. Wat waren de populairste kerstpakketten en wat zat daar ook alweer in? De traditionele kerstpakketten, met veel lekkers, bleven in trek. Ook originele pakketten met een twist deden het goed.

 
#1 Groots geven
Dit traditionele pakket bomvol lekkernijen staat glansrijk op nummer een. Logisch, wat gaat er boven samenzijn met dierbaren met daarbij iets lekkers te eten? Een gouden combinatie.  
#2 Gouden verleiding
Luxe en stijl, dat is het pakket gouden verleiding. Samen met familie en vrienden vooruit blikken op het jaar dat komen gaat, onder het genot van een maaltijd of iets smaakvols bij de borrel.
 
#3 Proviand deluxe
Nog een pakket waarin eten en drinken een grote rol spelen. Dit pakket is grootser dan groots. Vol met snacks en borrelhapjes. Een XL-geniet-pakket.
#4  Kleine heerlijkheden
Genieten van de kleine dingen in het leven doet u met dit kleine, maar fijne pakket. De heerlijkheden worden uitgestald in prachtige voorraadpotten.
 
#5 Koperen twinkeling
De trendkleur van het moment: koper! Het zal geen verrassing zijn dat dit kerstgeschenk artikelen met een vleugje koper bevat. De producten ogen niet alleen luxe, maar zijn ook van uitstekende kwaliteit.
#6 Doe het selfie
Even lachen naar de camera… Klik! Met een selfiestick staat iedereen goed op de foto. Een avondje borrelen met vrienden legt u zo heel gemakkelijk vast. Over borrelen gesproken: de producten uit dit pakket zijn er uitermate geschikt voor.
 
#7 Stoer & robuust
Alles voor een warme namiddag en een lange avond. Van een middagborrel tot een filmavond, met deze originele snacks is ieder moment compleet. Tip: gebruik het houten kistje als opbergkrat. Super hip!
#8 Stralend genieten
Toasten op  gezondheid, met op de achtergrond fonkelend, gezellig kaarslicht. Goede gesprekken worden nog beter met dit pakket. Steek de kaarsjes aan, schenk een wijntje in en neem plaats op de bank. De rest komt vanzelf.
 
#9 Het nieuwe serveren
Wilt u uw gasten echt eens verrassen? Serveer de hapjes dan eens op een serveerplank van leisteen uit dit pakket. Van zoet tot hartig, alle bites krijgen een net even andere twist.
 
#10 Gezellige kerst
Een echte klassieker, dit authentieke kerstpakket. In deze goed gevulde box  zitten smaakvolle lekkernijen waar iedereen van smult.
Van groot tot klein en van luxe tot stoer, de populairste kerstpakketten van 2015 hadden het allemaal. Ook in 2016 zullen er weer nieuwe, originele en vooral verrassende geschenken tussen zitten. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste al het nieuws en de trends voor 2016.

Direct inschrijven >>